1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. AC Schnitzer nabrijao BMW X4 M (GALERIJA)
AC Schnitzer nabrijao BMW X4 M (GALERIJA)
0

AC Schnitzer nabrijao BMW X4 M (GALERIJA)

289
0
Podelite sa prijateljima:

BMW-ov manji krosover sa kupe formom, X4 M, prošao je tretman tjunerske kuće AC Schnitzer. 

Prerađeni automobil baziran na je na aktuelnoj generacija modela X4 M40d. Dakle, u pitanju je vozilo pogonjeno dizel agregatom, u ovom slučaju trolitarski twin turbo motor. Fabrički ova pogonska jedinica razvija 326 ks, ali su nemački tjuneri podigli ukupnu snagu na 380 ks!

U skladu sa svojom dosadašnjom praksom, AC Schnitzer ponudiće i tjunirani X4 Xdrive30d, čiji je agregat takođe „prerađen“ te sada umesto fabričkih 265, nudi 315 ks.

Što se tiče vizuelnih izmena, ima ih na pretek. Za početak, točkovi. Nemačka tjunerska kuća ponudila je dve vrste: AC1 BiColor i AC2. Potonji točkovi su od 22 cola, te X4 izgleda pomalo nezgrapno „obuven“ u ovakve naplatke.

Prednji deo Schnitzerovog X4 niži je serijskog za 20 mm, a zadnji za 25 mm. Ovo je objašnjeno željom za nižim težištem kako bi se eliminisalo prepoznatljivo „ljuljanje“ kod krosovera. Kada je reč o ostalim promena u eksterijeru, prednji odbojnik je blago modifikovan, a jedna od najupečatljivijih promena je postavka dva spojlera na zadnjem delu automobila.

AC Schnitzer zakazao je premijeru ovog automobila za Salon automobil u Ženevi, a tada će prikazati i enterijer svoje varijante X4 M.

AutoRepublika 

(289)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments