1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. TEKAS – prva nacionalna konferencija za auto-servisere
TEKAS – prva nacionalna konferencija za auto-servisere

TEKAS – prva nacionalna konferencija za auto-servisere

204
0
Podelite sa prijateljima:

TEKAS je prva nacionalna konferencija za auto-servisere, koja će se održati u subotu, 16. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.

Ovaj događaj će okupiti više od 500 servisera sa teritorije cele Srbije i trajaće jedan dan, u periodu od 9 do 16 časova, u okviru kojeg će se prisutnim obratiti sedam predavača iz zemlje i inostranstva.

Predavanjima će biti obuhvaćene tehničke teme, napredna dijagnostika, nove tehnologije u automobilskoj industriji, kao i aktuelna zakonska regulativa.

Pored navedenih, predavanja će držati i Franko Breda iz Italije (regionalni menadžer za izvoz, TEXA – ADAS kalibracija, nova poslovna prilika za nezavisne servisere) i Olga Mirković-Maksimović iz Srbije (Poslovni menadžer, Ringier Axel Springer – Na koji način digitalizacija utiče na promenu ponašanja kupaca u auto industriji?), i to u oblasti novih tehologija.

Konferenciju TEKAS organizuje kompanija „Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o.“, koja je od 2003. prisutna na domaćem tržištu rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila kroz robne marke febi, SWAG i Blue Print.

Kompanija „Ferdinand Bilstein SEE“, organizacijom ove konferencije želi da pruži podršku auto-serviserima u Srbiji i da im omogući da se edukuju u skladu s aktuelnim trendovima u okviru automobilske industrije, sa ciljem da modernizuju i unaprede svoje poslovanje.

O dodatnim inforamacijama u vezi sa TEKAS konferencijom ćemo vas blagovremeno izveštavati. AutoRepublika na konferenciji nastupa kao medijski sponzor.

Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o.

(204)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments