1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Novi McLarenov bolid je lepši, nadamo se da će biti i bolji
Novi McLarenov bolid je lepši, nadamo se da će biti i bolji
2

Novi McLarenov bolid je lepši, nadamo se da će biti i bolji

175
2
Podelite sa prijateljima:

Danas tačno u podne po britanskom vremenu (13h po našem) ekipa McLarena je predstavila svoj novi bolid za 2019. godinu – MCL 34. Prezentacija je održana u McLarenovom tehničkom centru koji je stacioniran u gradu Voking na severozapadu Engleske.

Na prezentaciji bolida govorili su dva nova vozača McLarena, Karlos Sainc i Lando Noris, koji su poprilično uzbuđeni zbog saradnje sa legendarnim timom Formule 1. Nakon njih na binu su izašli Zek Braun glavni izvršni direktor McLarena i Žil De Faran, nov član ekipe koji ima ulogu sportskog direktora.

Za razliku od ranijih godina kada su najavljivane epohalne promene u timu i pohodi na podijume i pobede, ove godine svi su bili vrlo rezervisani pri davanju svojih prognoza o tome gde se tim sada nalazi. Svi su isticali da je uloženo dosta truda u novi bolid, i da su spremni za napredak. Takođe treba napomenuti da je promociji novog McLarena prvi put prisustvovala Amanda Meklaren, ćerka legende Formule 1 i osnicača ekipe McLaren, Brusa Meklarena.

Što se tiče samog bolida, ekipa McLarena se odlučila da zadrži narandžastu boju kao i prošle godine, s tim da je sada zadnji deo bilida plave boje. Po dizajnu, takođe podseća na svog prethodnika, samo sa drugačijim prednjim i zadnjim krlilom koje propisuju nova pravila.

Koliko je tim uspeo da napreduje u toku zimske pauze moćićemo da vidimo već za par dana pošto u ponedeljak 18.02.2019. godine kreću testiranja za novi sezonu Formule 1.

AutoRepublika

(175)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Tito

Teško da će uspeti bilo šta više od šestog mesta.

Renault Terminator

Nego….jel probao ko ove Huski cokolade sa zadnjeg krila Meklarena??