1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q4 e-tron u konceptualnom izdanju u Ženevi
Audi Q4 e-tron u konceptualnom izdanju u Ženevi
0

Audi Q4 e-tron u konceptualnom izdanju u Ženevi

141
0
Podelite sa prijateljima:

Audijev električni konceptualni SUV biće premijerno predstavljen na Salonu automobila u Ženevi početkom marta ove godine. 

Nemačka marka navodi da će ovaj model doživeti i serijsku proizvodnju, a da će se prvi primerci na tržištu naći krajem 2020. ili početkom 2021. godine. Q4 e-tron zadržaće kupeoliki izgled svog konvecionalnog rođaka, sa tim da će preuzeti i sve odlike e-tron familije vozila iz game Audija. To znači da će napred na braniku biti utisnut svetleći naziv e-tron, da će iznad njega biti prisutan lažni gril koji je tu samo iz estetskih razloga, kao i da će koristiti izuzetno tanku prednju svetlosnu grupu.

Kada je reč o unutrašnjosti vozila, digitalizacija je ključna reč. Na skicama vidimo dva displeja, od kojih jedan igra ulogu instrumentalne table dok se drugi koristi za upravljanje informativno-zabavnim sistemom.

Mada će predstavljeni koncept model biti e-mobil, Audi još uvek ćuti o serijskom izdanju. Sasvim je moguće da će automobil koji će se naći na tržištu biti samo plug-in hibridni model, no više informacija biće saopšteno u narednih nekoliko nedelja.

VW grupa namenila je Porscheu i Audiju da ponesu zastavu elektrifikacije u okviru same grupacije. Cilj ove dve marke je da ponude atraktivne, pouzdane električne automobile koji će biti krunski dragulji VW grupe u ovom segmentu i ujedno modeli koji će privući i zainteresovati širu populaciju za sam koncept električnih vozila.

AutoRepublika 

(141)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments