1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen prikazao tizer za T-Roc R
Volkswagen prikazao tizer za T-Roc R
0

Volkswagen prikazao tizer za T-Roc R

155
0
Podelite sa prijateljima:

Skica nešto performantnije varijante nemačkog malog krosovera. 

Pre dvadesetak godina jedva da je iko očekivao da će SUV segment početi da dobija i svoje hot odnosno performantne verzije, no značajan skok prodaje krosovera naveo je proizvođače automobila na dodatnu diverzifikaciju ovog segmenta. Volkswagen će na Salonu automobila u Ženevi predstaviti T-Roc R, svoj sportski orijentisan SUV.

Što se tiče vizuelnih razlika u odnosu na standardan model, tu će biti nekoliko suptilnih, ali svrsishodnih izmena. T-Roc R biće upadljivo niži od izvorne varijante, a sa tim i znatno agresivnijeg izgleda.

Kada je reč o agregatu, pokretaće ga turbo dvolitarski benzinac koji će razvijati 300 ks i 400 Nm. Još uvek nema informacija da li će ovaj model dobiti i ručni menjač, ali je daleko verovatnije da će u ponudi biti samo automatski sedmostepeni DSG menjač. Snaga će se prenositi na obe osovine.

T-Roc je inače postao izuzetno uspešan model u komercijalnom smislu. U prvoj godini prodaje na evropskom tržištu stigao je do 134.000 kupaca i na taj način se plasirao među Top 10 najprodavanijih krosovera na našem kontinentu.

AutoRepublika 

 

(155)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments