1. Home
  2. Vesti
  3. Lagonda predstavlja električni SUV u Ženevi
Lagonda predstavlja električni SUV u Ženevi
0

Lagonda predstavlja električni SUV u Ženevi

135
0
Podelite sa prijateljima:

Novooformljeni brend, Lagonda, predstaviće na Salonu automobila u Ženevi konceptualno izdanje električnog krosovera. 

Lagondu je nedavno plasirao Aston Martin, kao svoju marku koja će se baviti isključivo električnim automobilima. Najavljeni konceptualni SUV ujedno je i uvod za prvi model u tom segmentu Lagonde.

Nadolazeći električni krosover u vizuelnom smislu izvlačiće inspiraciju iz koncepta Vision concept. „Lagondin SUV biće prostran, luksuzan, sa pogonom na sva četiri točka, i uz pogon isključivo na električnu energiju“, ovako je budući model opisao šef Aston Martina, Endi Palmer.

SUV ove marke trebalo bi da se pojavi na tržištu 2021. godine, za kada je zakazan debi i Aston Martinovog krosovera. Što se tiče imena još uvek nije ništa zvanično potvrđeno, a britanski mediji napravili su pravu zbrku na ovom polju.

Naime, navodi se da je Aston Martin zaštitio ime „Varekai“ koje bi trebalo da ponese njihov prvi SUV. Opet, tu je i naziv DBX koji je takođe „u igri“ za ime prvog krosovera ovog brenda. Pored svega toga ne zna se koju će oznaku poneti Lagondin model, te sada stručna štampa sa Ostrva navodi da je moguće da će oba navedena naziva otpasti, a da će biti upotrebljen treći.

Konceptualni Lagondin SUV biće prikazan na Salonu automobila u Ženevi.

AutoRepublika 

(135)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments