1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. BMW serije 3 spreman za kupce u Srbiji
BMW serije 3 spreman za kupce u Srbiji

BMW serije 3 spreman za kupce u Srbiji

568
2
Podelite sa prijateljima:

Prvi primerci potpuno nove BMW Serije 3 već su stigli u BMW prodajne salone.  

BMW-ov najpopularniji model, u svojih prethodnih 6 generacija, prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta, a najnoviji primerak odlikuju potpuno nove interpretacije tradicionalnih BMW dizajnerskih elemenata kao što su “Hofmeister kink”, “Kidney grill” i prednje i zadnje LED svetlosne grupe. Najupečatljivije promene su u enterijeru vozila – kvalitet materijala i izrada svakog elementa unutrašnjosti je na najvišem nivou – nova postavka centralnog informacionog ekrana od 12,3 inča koji se nadovezuje na instrument tablu, najnoviji elementi opreme, nove kontrole klima uređaja i farova.

Automobil je porastao 7 centimetara po dužini u odnosu na prethodnika, veće mu je međuosovinsko rastojanje za 4 centimetra, a lakši je 50 kilograma. Poseduje novi sistem oslanjanja s novim tipom amortizera, što će doprineti još boljoj dinamici vožnje. Na prvi pogled dizajn ovog automobila potencira njegov sportski karakter.

Kupcima su dostupna četiri linije opreme – Advantage, Sport Line, Luxury Line i M-Sport paket.

BMW Serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sistema asistencije i inovativnih tehnologija koje svako putovanje čine još bezbednijim i komfornijim. Bilo da je reč o asistentu za gužvu u saobraćaju, parkiranje ili kontrolu gestovima – sa sistemom BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim prikazom instrumenata na ekranu od 10,25”, sve informacije dobijate na prvi pogled.

Najpopularniji model u Srbiji je BMW 320d, startna cena ovog modela je 36.990€, dok je početna cena  modela 330i 40.990€.

Vise informacija možete naći na www.bmw.rs

(568)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MrCrow

Koje kupce? Sve posten do postenog…

moron

„Na oglasima“ najjeftnija nova trojka (320d) je „sa popustom“ samo 51.900, a bez popusta 54.893 ( od čega na opcionale (gde je i „534 Automatska klima“ ) otpada jedva 17.903 ) …