1. Home
  2. Vesti
  3. Mazda bacila prvi „mamac“ pred Ženevu
Mazda bacila prvi „mamac“ pred Ženevu
0

Mazda bacila prvi „mamac“ pred Ženevu

212
0
Podelite sa prijateljima:

Mesec dana je ostalo do početka Salona automobila u Ženevi, tako da do 5. marta možemo očekivati brojne „mamce“ od strane proizvođača automobila.

S tim u vezi, Mazda je upravo lansirala sliku novog krosovera, na kojoj se vide tek obrisi i zadnja signalna grupa. Identitet novajlije nije obelodanjen, a ono što znamo je da se radi o „kompaktnom“ vozilu i drugom novom modelu nakon Mazde3.

Po svemu sudeći, reč je o novom CX-3. Ipak, treba naglasiti da aktuelna generacija zapravo pripada kategoriji supkompatnih krosovera, ali s obzirom na izveštaje koji sugerišu „inflaciju“ u dimenzijama, Mazda bi mogla svoj popularni model da pomeri za stepenik više, tako da ne treba isključivati mogućnost uvođenje CX-4 oznake. Ipak, pre će biti da će biti zadržan stari bedž.

Čime god da nas Mazda „mami“, u igri je nova iteracija Kodo dizajna, koji je više nego uspešno primenjen na „trojci“.

Japanska marka je obećala da će poraditi na boljem diferenciranju modela kada je o dizajnu reč, tako da se nadamo da novi CX-3 (ukoliko je to model o kojem se radi) neće biti tek „podignuta trojka“.

AutoRepublika

 

 

(212)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments