1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot Expert i Citroen Jumpy u pikap verzijama
Peugeot Expert i Citroen Jumpy u pikap verzijama
0

Peugeot Expert i Citroen Jumpy u pikap verzijama

654
0
Podelite sa prijateljima:

Poznata kuća Kollé se pozabavila poslednjim verzijama vozila iz van segmetna, koji na tržište dolaze sa oznakama neke od marki iz sastava PSA grupe. Dakle, predmet prerade su bili modeli Peugeot Expert i Citroen Jumpy, koji su ovom intervencijom transformisani u pikap vozila.

Kuća koja je inače specijalizovana za transformaciju komercijalnih vozila, Kollé je prezentovao svoj poslednji model, koji će svakako zainteresovati lokalne vlasti i profesionalce iz različitih industrijskih sektora, s obzirom da ovako koncipirane verzije mogu svoj radni vek da provedu u građevinarstvu, poljoprivredi, trgovini, sektoru čišćenja i održavanja i sličnim granama privrede.

 

 

 

 

 

 

PSA puleni se mogu pohvaliti nosivošću od 1.400 kilograma, a dimenzije tovarnog prostora su takve da omogućavaju smeštaj dve palete, veličine opisane u evropskim deklaracijama. Pikap verzije su dostupne sa opcijom prevoza do tri putnika, uključujući onog za volanom, dok je većina dodatne opreme, koja se inače nudi na originalnim verzijama, naručiva i za pikap kamionete.

Bokovi, odnosno stranice su presvučene oblogama izrađenim od poliestera, baš kao i sve ivice i čelo. Za potrebe fiksiranja položaja tereta se koriste četiri rastegljiva konopa i više prstenova raspoređenih po podu tovarnog prostora.

Paleta dodatne opreme uključuje ceo set korisnih aksesoara: produženje visine stranica, perforirani metal na podu, pristupnu rampu za lakši utovar nezgodnih tereta, poklopac tovarnog prostora kako bi se dobio zatvoreni prtljažnik, mrežu…

Expert i Jumpy u pikap verzijama dodatno proširuju gamu modela koji nose potis marke Kollé, u kojoj se već nalaze modifikovane verzije Renaultovih lakih komercijalnih vozila: Kangoo, Trafic i Master.

AutoRepublika

(654)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments