1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat u Francuskoj odobrava desetogodišnju garanciju na celu gamu
Fiat u Francuskoj odobrava desetogodišnju garanciju na celu gamu
1

Fiat u Francuskoj odobrava desetogodišnju garanciju na celu gamu

343
1
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač je doneo odluku za koju veruje da će produbiti poverenje javnosti u pogledu pouzdanosti svojih vozila, kao i da će doprineti boljim prodajnim rezultatima. Produženje trajanja garantnog roka je deo prodajne akcije koja je na snazi do 21. januara ove godine.  

Mimo aktuelne kampanje, Fiat nudi dvogodišnju garanciju, koja je sada uz paket Maximum Care Guarantee proširena za dodatnih osam leta, ali i ograničena na 100.000 kilometara. U skladu sa dobrim poslovnim običajima i zakonskim normama, Fiat je objavio, slovima uobičajene veličine, na koje konkretne sklopove se odnosi produžena garancija: motor, sistem transmisije, rashladni sistem i sistem za dovod goriva, upravljački sklop, klima uređaj, kočni sistem, stavke sa liste bezbedonosne opreme, kao i instrumentaciju.

Pored toga, sva vozila marke Fiat, prodata za vreme trajanja marketinške ofanzive, pokrivena su dodatnom uslugom “pomoći na (evropskom) putu”, koja se može koristiti u slučaju potrebe, u bilo kom trenutku tokom garantnog perioda.

Još da dodamo da se, u ovoj kampanji kupljeni automobili, moraju registrovati do 31. marta, kako bi prodajni uslovi bili važeći.

Gama marke Fiat, koja se nudi francuskim kupcima uključuje sledeće modele: 500x; 500; 500L; Panda; 124 Spider; Doblò; Qubo.

AutoRepublika

(343)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Prvi april je ove godine baš poranio …