1. Home
  2. Vesti
  3. Prodajni uspesi za Genesis
Prodajni uspesi za Genesis
0

Prodajni uspesi za Genesis

730
0
Podelite sa prijateljima:

Otpočeo je preporod južnokorejske premijum marke, a tamošnji mediji javljaju o velikom rastu izvoza automobila ovog brenda. 

Kako javlja korejski Digital Times, Genesis je tokom prethodna dva meseca izvezao više od 10.000 primeraka modela G80 i GV80. Prema njihovim informacijama, ovaj proizvođač je u toku oktobra i novembra poslao u inostranstvo 4.017 jedinica modeal G80 i 6.595 primeraka GV80.

Ukupno je to 10.612 automobila, što verovali ili ne, predstavlja više od 50% od ukupnog izvoza Genesisa ove godine u Južnoj Koreji. Dakle, brojke same govore koliko su ovi novi modeli bitni za pomenuti brend. Većina izveženih primeraka otišla je u SAD, gde Genesis veruje da će navedeni automobili imati najveći uspeh.

Ove godine pandemija korona virusa ozbiljno je poremetila planove korejske premijum marke, jer je dvojac G80/GV80 ve uveliko trebalo da se proizvodi u većim brojkama i da poseduje mnogo više izvezenih automobila nego što to jeste slučaj.

Genesis je uspeo da do sada plasira pomenute modele na nekoliko tržišta, kao što su Australija, Rusija, Kanada, i naravno SAD. Ali za veći uspeh potrebno je prisustvo i u ostalom delu sveta.

Korejci veruju da bi njihov drugi model, SUV GV70, mogao biti pravi prodajni hit u Evropi. Ovaj SUV trebalo bi da stigne na naš kontinent sredinom naredne godine, ali je to zbog svih dešavanja u vezi sa pandemijom korona virusa pod velikim znakom pitanja.

AutoRepublika 

(730)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments