1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda Karoq RS snažniji od Kodiaqa RS
Škoda Karoq RS snažniji od Kodiaqa RS
0

Škoda Karoq RS snažniji od Kodiaqa RS

468
0
Podelite sa prijateljima:

Trebalo bi da debituje 2019.

Naredna godina će biti prilično dinamična za Škodu, jer češka kompanija ne samo što će restilizovati Superb i podariti mu plug-in hibridni pogon, već će lansirati svoju verziju Golfa, pod imenom Scala. Krosover iz B segmenta, čija je prethodnica Vision X, takođe treba na scenu da stupi 2019., kao i električni Citigo.

Po najnovijim izveštajima, Škoda ima „keca u rukavu“, jer se očekuje da Karoq bude treći model sa RS bedžom. Standardni pogon na sve točkove je osiguran, kao i adaptivno ogibljenje, dok će pogonsku jedinicu činiti čuveni Volkswagenov 2.0 TSI.

U ovom novom izvođenju, turbo četvorocilindraš će isporučivati oko 300 ks, poput drugih VAG proizvoda, što će biti značajan iskorak u odnosu na 240 konja BiTDI motora Kodiaqa RS. Naravno, „veći brat“ raspolaže većim obrtnim momentom (500 Nm) u odnosu na Karoq RS (380 Nm).

AutoRepublika

(468)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments