1. Home
  2. Vesti
  3. Koliko će koštati nova Toyota Supra?
Koliko će koštati nova Toyota Supra?
0

Koliko će koštati nova Toyota Supra?

450
0
Podelite sa prijateljima:

Glavni razvojni inženjer na projektu nove Supre, Tecuja Tada, kaže da će cena ove iteracije „biti prihvatljiva svim ljubiteljima Supre“. 

Šta to zapravo u prevodu znači? Za početak, Toyotin marketing tim jasno da se previše ugleda na evropsku premijum konkurenciju koja je stekla naviku da neki novi model najavljuje, daje tizere, predstavlja koncepte i po dve godine, što je krajnje nezanimljivo za svakog istinskog ljubitelja automobilizma. O Supri slušamo praktično 18 meseci, a još uvek nismo ni videli serijsku verziju ovog modela.

Ne ide na čast ni pokušaj Toyotinog šlihtanja BMW-u sa poslednjim videom koji su izbacili.

Elem kritike na račun loše marketinške kampanje su jedno, a automobil sasvim drugo. Iako se verovalo da bi Supra mogla biti jeftinija od svog bavarskog brata, izgleda da to neće biti slučaj. „Cilj sportskih modela naše kuće nije da imaju veliki broj prodatih primeraka, već da ih kupe pravi ljubitelji“, rekao je Tecuja Tada.

Šta to zapravo znači? Nova Supra definitivno neće biti jeftin automobil. No, to se znalo i od samog početka. Međutim, poslednje glasine kažu da će početna cena za najsnažniju varijantu Supre iznositi nešto manje od 50.000 evra.

Nova generacija sportskog japanskog automobila biće konačno predstavljena narednog meseca na Salonu automobila u Detroitu.

(450)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments