1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Mihael Šumaher svestan!
Mihael Šumaher svestan!
4

Mihael Šumaher svestan!

8.16K
4
Podelite sa prijateljima:

Decembra 29., navršava se pet godina od tragične nesereće koju je Mihael Šumaher doživeo na skijanju. Od same nezgode do danas, informacije o njegovom zdravstvenom stanju svodile su se većinom na glasine, a porodica Šumaher nije davala izjave po ovom pitanju.

Ipak, mediji ovih dana sve više bruje o tome da je legenda Formule 1 svesna i da nije više vezan za krevet. Ali zašto se ova vest razlikuje od dosadašnjih spekulacija vezanih za Mihaelovo zdravlje? Pre nekoliko nedelja, predsednik FIA-e, Žan Tod, izjavio je da su on i Šumaher zajedno gledali trku Formule 1 u Brazilu. Kada se sada na to nadovežu i ove tvrdnje, jasno je da postoji prostor za optimizam. Prema nekim procenama, tretman koji Šumaher prima košta £50.000 i zajedno sa pojačanom negom i psihoterapijama izgleda da najzad daje rezultate. Pojedini britanski mediji, takođe prenose da se sprema tajni transport Šumahera u kliniku u Dalasu, kako bi bio podvrgnut novoj operaciji mozga. Prema pisanjima Daily Maila, ova klinika ima mnogo iskustva sa ovakvim slučajevima, mnogo više nego bilo koja klinika u Evropi. Koliko su ovi navodi tačni videće se u skorijoj budućnosti.

Kada se spominje porodica Šumaher, sada je već teško nepomenuti i Mihaelovog sina Mika. Mladi Šumaher se ove godine sjajnim vožnjama okitio titulom šampiona Formule 3, a od sledeće sezone voziće u Formuli 2. Tako da nam ostaje da se nadamo da ćemo jednog dana u skorijoj budućnosti videti Mika za volanom Formule 1, a Mihaela pored njega u garaži.

Do tada, #KeepFightingMichael!

AutoRepublika

(8161)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Zaista mu želim samo da se opravi i da može da dođe na trke F1 kao posmatrač, ali izjave tipa Ja i mihael smo gledali…. mogu ladno da budu… Mihaelov pogled je bio usmeren ka TV ali pitanje je da li je on išta video / razumeo. Tužno je što se mnogobrojni fanovi drže u neizvesnosti…

Go Michael….GO…. držim ti palčeve

p.s. mislim da je ovo samo malo bockanje fanova i medija zbog godišnjice….i ništa više

Pomponije

Primer pravog sportiste i velikog šampiona.

FAN

hvala bogu da si sa nama. . . sta ti je toliko trebalo. . . .
cekamo te . . .

Mirsad

ma izvući će se on jak je on