1. Home
  2. Vesti
  3. Šta se desi kada mede nanjuše čokoladu u otključanom automobilu?
Šta se desi kada mede nanjuše čokoladu u otključanom automobilu?
0

Šta se desi kada mede nanjuše čokoladu u otključanom automobilu?

148
0
Podelite sa prijateljima:

Tinejdžerka iz Severne Karoline je na teži način naučila lekciju, zašto ne ostavljati automobil otključanim gde ima medveda. Razlog je jednostavan – medvedi prosto obožavaju čokoladu.

Šesnaestogodišnja Lili Turmond je prodavala čokolade za školski maturski fond. Uspela je da proda desetak iz kutije koju je ostavila u Toyoti Prius kada je stigla kući. Ostavila je automobil nezaključanim a miris braon poslastice je bio neodoljiv za mama mečku i njena tri mladunca.

Dok je Lili bila u kući, mede su otvorile automobil i započele žurku. Sve što je devojčica mogla da uradi je da posmatra šta se dešava i u panici nazove majku.

„Ništa mi nije bilo jasno, imam medvede u automobilu“, rekla je Turmondova za medije. „Čula sam nešto i kada sam se okrenula, videla sam da su vrata otvorena. Mogla sam da ih čujem kako mumlaju i proizvode druge zvuke. Čak sam videla kako jedan medved otvara prednja vrata, ulazi u automobil i zatvara vrata.“

Na kraju, mede su napustile lice mesta kada više nije bilo čokolade. Naravno, enterijer, kao što i priliči pravoj medveđoj žurci, bio je isflekan i izgreban, mada šteta nije bila gora nego u ostalim incidentima te vrste.

Srećom po Lili, osiguranje će pokriti štetu, ali njena mama insistira na tome da ne sme da zaboravi da zaključava automobil. „Mislim da smo svi naučili lekciju  i da treba da zaključavamo vrata jer medvedi znaju kako da ih otvore“, rekla je ona.

Očigledno, dovoljan je i fragment prijatnog mirisa, da ga meda nanjuši čak iz šume i da gozba može da počne.

AutoRepublika

 

(148)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments