1. Home
  2. Vesti
  3. Policija mu oduzela vozačku dozvolu samo 49 minuta nakon što je položio ispit
Policija mu oduzela vozačku dozvolu samo 49 minuta nakon što je položio ispit

Policija mu oduzela vozačku dozvolu samo 49 minuta nakon što je položio ispit

1.70K
2
Podelite sa prijateljima:

Jednom pubertetliji, osamnaestogodišnjem vozaču početniku, u nemačkoj regiji Severna Rajna Vestfalija, lokalna policija je zbog učinjenog prekršaja oduzela vozačku dozvolu nakon samo 49 minuta od sticanja iste.

Neposredno nakon uspešno položenog vozačko ispita, i dobijanja vozačke dozvole, omladinca je policijski radar uhvatio u vožnji kroz naseljeno mesto, brzinom koja je iznosila 95 km/h. Kao i u našim krajevima, ograničenje brzine kretanja vozila kroz naseljena mesta u germanskoj zemlji iznosi 50 km/h.

Prema informacijama koje prenose lokalni mediji, u automobilu se pored vozača početnika nalazilo i četvoro njegovih prijatelja, što je dodatno otežalo poziciju prekršioca u očima zakona.

Organi reda su mu na licu mesta izrekli brutalnu novčanu kaznu, produženje trajanja perioda u kome će se tretirati kao vozač početnik, zabranu vožnje u određenom intervalu, kao i preskupu ponovnu obuku.

Da nemačka policija ume da bude veoma maliciozna, i kao da drakonska kazna nije dovoljna škola sama po sebi, govori i prateća objava na lokalnom policijskom portalu, gde je povodom ovog slučaja objavljen veoma ciničan komentar:
„Neke stvari potraju večno, neke ne sastave ni sat vremena.“

AutoRepublika

(1701)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
neko iz mase

Đe se to vozačka dozvola izdaje odmah po polaganju testova?!?