1. Home
  2. Vesti
  3. Velika novembarska akcija Fiata u Italiji – 500L od 13.500 evra
Velika novembarska akcija Fiata u Italiji – 500L od 13.500 evra
1

Velika novembarska akcija Fiata u Italiji – 500L od 13.500 evra

422
1
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač je pokrenuo veliku prodajnu akciju koja će biti na snazi tokom celog novembra, a nazvana je SuperRottamazione. Proklamovana želja Fiata je da pruži svoj maksimalan doprinos motorizaciji stanovništva matične države, s obzirom na prezentovanu činjenicu da je prosečna starost flote putničkih automobila u Italiji, među najlošijim u Evropskoj uniji. 

Osnovni, i kako navodi Fiat, inovativni detalj ponude se odnosi na mogućnost povraćaja ili zamene starog automobila novim, nakon perioda od dve ili tri godine korišćenja, po unapred zagarantovanoj ceni, obračunatoj korišćenjem Be-Smart formule.

Predstavljamo vam akcijske cene pojedinih modela iz ponude. Fiat Pandu će Italijani moći da pazare već od 7.000 evra, Fiat Punto od 9.200 evra, Fiat 500 startuje sa cenom od 9.950 evra, dok je osnovna cena modela Lancia Ypsilon na nivou od 8.750 evra. Dalje, Fiat Tipo u verziji sa četvoro vrata se nudi za 10.900 evra; naš 500L za 13.500 evra, dok krosover 500X startuje sa cenom od 15.000 evropskih novčanica.

Pored modela Fiata i Lancije, specijalna prodajna akcija se odnosi i na vozila marke Alfa Romeo, kao i na ona koja je kroz svoje ruke propustilo odeljenje Abarth.

Interesantno je uporediti ove cene, sa pandanima na našem tržištu, gde (još uvek) nije dostupna opcija povraćaja vozila po unapred zagarantovanoj ceni.

(422)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Eh,kada je ovo bilo .. Davna istorija …