1. Home
  2. Vesti
  3. Presedan – Cullinan isporučen šeiku pre premijere
Presedan – Cullinan isporučen šeiku pre premijere
0

Presedan – Cullinan isporučen šeiku pre premijere

3.33K
0
Podelite sa prijateljima:

Potpuno je uobičajeno da proizvođači započnu sa isporukama noviteta prodajnim salonima, nekoliko meseci nakon svetske premijere. Međutim, Rolls-Royce Cullinan i klijentela koju marka cilja ovim, ali i ostalim modelima, sasvim su druga priča.

Nije prošlo ni nedelju dana otkako smo se upoznali sa najsavremenijim i najskupljim SUV-om današnjice, a već pristižu vesti prema kojima se saudijski (neimenovani) šeik raduje svom novom ljubimcu. U stvari, mimo svakog običaja, šeiku je novi Cullinan isporučen, pre svetske premijere.

Britanci su imali samo jedan uslov. Nikakve fotografije i javne objave nisu bile dozvoljene novom vlasniku, sve do 10. maja i javnog predstavljanja.

Izvinjavamo se na dezinformaciji, još važniji uslov se odnosi na isplatu kupoprodajne cene, za koju se pretpostavlja da se kretala oko 640.000 američkih dolara, odnosno preko 300.000 dolara više od cene osnovnog modela.

Zaista je neverovatno kako je u današnje doba interneta i brzog protoka informacija, ova tajna ostala sačuvana. Interesantno je još primetiti da je boja Cullinana koji je prvi završio u Saudijskoj Arabiji, identična onoj u koju je bio nijansiran model sa svetske premijere.

Detalj za koji, nažalost, ostajemo uskraćeni, odnosi se na izgled enterijera. S obzirom na cenu dodatne opreme, očigledno je da šeik nije sklon štednji.

(3326)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments