1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Combo Cargo – međunarodni van godine 2019.
Opel Combo Cargo – međunarodni van godine 2019.
0

Opel Combo Cargo – međunarodni van godine 2019.

235
0
Podelite sa prijateljima:

Novi Opel Combo Cargo dobitnik je titule Međunarodni van godine – International Van of the Year 2019 – IVOTY.

Nagrađivanjem Comba sa 127 poena, žiri specijalizovanih novinara iz 25 evropskih zemalja postavio je novi Opel ispred drugoplasiranog Mercedes Sprintera (92 poena).

Zadovoljstvo u vožnji, inovativni sistemi asistencije i ekonomičnost Opelovog modela, ocenjeni su kao ključni razlozi zbog kojih je Combo doneo prestižnu nagradu u Riselshajm, treći put od 1992. godine.

Opel je prethodno osvojio nagradu Međunarodni van godine sa Astra Vanom 1999. godine i sa Vivarom 2002. godine. Novi Opel Combo je razvijen od strane PSA grupacije i optimizovan za potrebe brenda. Dodela priznanja održala se na IAA Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru.

Izvršni direktor Opela, Mihael Lošeler (Michael Lohscheller) primio je nagradu za Combo od predsednika IVOTY-a, Džarlata Svinija

(235)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments