1. Home
  2. Vesti
  3. Niko Rozberg i njegov Mercedes 300 SL Gullwing (video)
Niko Rozberg i njegov Mercedes 300 SL Gullwing (video)
3

Niko Rozberg i njegov Mercedes 300 SL Gullwing (video)

403
3
Podelite sa prijateljima:

Nekadašnji šampion Formule 1, Niko Rozberg, slab je na klasične automobile, a posebno mesto u njegovom srcu zauzima Mercedes 300 SL Gullwing. 

Jedan od automobila koji su bili ispred svog vremena Mercedes 300 SL Gullwing i danas je podjednako atraktivan kao što je bio i pedesetih godina prošlog veka. Rozbergov primerak je iz 1955. godine, a bivši as Formule 1 pokazao je gledaocima razne čudne odlike ovog automobila, koje je danas nemoguće videti na modernim modelima.

Tokom vožnje, Rozberg je napomenuo da je njegov automobil u tom trenutku prešao 30.000 milja, što je 48.280 kilometara. Veoma malo s obzirom na to da je automobil star 63 godine!

Inače, ubrzo nakon povlačenja iz Formule 1, Niko Rozberg se posvetio razvijanju sopstvenog YouTube kanala. Rozberg aktivno prati sve trke „najbržeg cirkusa na svetu“ uz malo stručnih komentara i nekih zaista divnih snimaka. Nedavno je na svom kanalu postavio i snimak u kojem vozi McLaren P1 još jednog velikog trkačkog asa, Mike Hakinena. Rozberga na YouTube-u prati 195.000 korisnika te mreže.

Pogledajte snimak:

(403)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Pravo remek-delo iz Štutgarta…

Zvezdan Božinović

Dao bi tri takva, za jedan CLS 🙂

Yankee

Za mene u top 3 najlepsih auta.