1. Home
  2. Vesti
  3. Alpina B7 protiv moćnih AMG i RS6 modela (VIDEO)
Alpina B7 protiv moćnih AMG i RS6 modela (VIDEO)
0

Alpina B7 protiv moćnih AMG i RS6 modela (VIDEO)

10.58K
0
Podelite sa prijateljima:

BMW Alpina B7 je jedna veoma, veoma poželjna limuzina. Pored sjajnog stajlinga, u neku ruku je istinski „sleeper“.

Možda su to na svojoj koži najbolje osetili Mercedes-AMG E63, Audi RS6 Avant i Mercedes-AMG C63, i to na teži način.

Naravno, reč je o novim trkama ubrzanja, a u ovom videu je zvezda B7. Doduše, ne radi se o standardnom BMW-u. U nedostatku „M sedmice“, Alpina je ispod haube svog pulena instalirala poznati 4,4-litarski V8, u ovom slučaju sa 608 ks.

Konkurencija – više nego ozbiljna. Činilo se da je AMG E63 na visini zadatka, ali ipak nije imao dovoljno daha. Čak ni RS6 Avant, sa svojim quattro pogonom, nije uspeo da se nosi sa Alpinom.

Naravno, sve ovo treba gledati sa zabavnog aspekta, jer je uvek interesantno videti automobile sa preko 500 ks kako se nose jedni s drugim. Ne zaboravimo, B7 je pre svega luksuzan automobil.

(10579)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments