1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Captur S-Edition sa 150 ks
Renault Captur S-Edition sa 150 ks
4

Renault Captur S-Edition sa 150 ks

360
4
Podelite sa prijateljima:

Najsnažniji Renault Captur  do sada.

Francuska marka je konačno lansirala moćniju verziju svog krosovera iz B segmenta. Reč je o jednom od modela koji se najbolje prodaju na Starom kontinentu. Limitirana edicija „S-Edition“ poseduje TCe turbo benzinac sa 150 ks, koji isporučuje performanse „bez presedana“. Kupci će moći da biraju između EDC automatskog menjača s dvostrukom spojniocm ili šestostepenog manuelnog.

Vozilo jasno može da se izdvoji od ostatka porodice svojom „Iron Blue“ plavom bojom u kombinaciji s kontrastnim krovom u „Etoilé“ crnoj ili „Platine“ sivoj boji. Pored specijalnih kolor kombinacija, S-Edition će takođe biti dostupan u osam različitih dvotonskih finiša. Naplaci od 17 cola i „S-Edition“ oznake su standardni.

Kada je o kabinskom prostoru reč, njega oplemenjuje tapacirung od alkantare sa plavim šavovima, koji takođe mogu da se nađu na naslonu za ruke, ručici menjača i parkirnoj kočnici. U standardnu opremu se ubrajaju R-Link Evolution info-zabavni sistem, prednji, bočni i zadnji parking senzori, parking kamera i „Easy Park Assist“ i „Blind Spot Warning“ sistemi.

Novi S-Edition je takođe dostupan sa dva druga motora, turbo benzincem sa 120 ks i 1,5-litarskim dizelom sa 110 konja. Knjige narudžbina su već otvorene u Francuskoj, sa cenama koje startuju od 23.000 evra za TCe 120 verziju.

Standardni Captur je osvežen pre godinu dana, kada je dobio novotarije poput kompletnih LED svetala, novog dizajna alu naplataka i dodatnih opcija indivdualizacije..

 

(360)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

A što ovo nema kod nas u ponudi?

Dušan

Nema ga više nigde. To je bio Euro 6b motor, homologovan po NEDC standardu.

moron

crvc …

Dušan

Limitirana edicija. 🙂