1. Home
  2. Vesti
  3. Audi RS5 vs BMW M4 (video)
Audi RS5 vs BMW M4 (video)
0

Audi RS5 vs BMW M4 (video)

868
0
Podelite sa prijateljima:

Ovih dana, nemački dvoboji su na meniju. Nakon BMW-a M5 i Mercedesa-AMG E63 S, evo i bitke između Audija RS5 i BMW-a M4 Competition.

Na papiru, prilično su izjednačeni. Oba modela raspolažu s 450 konja, s tim što Audijev V6 isporučuje viši obrtni moment – 600 Nm naspram BMW-ovih 550. Uz to, model sa „četiri prstena“ ima quattro pogon na sve točkove. Naravno, BMW je lakši sa svojih 1.587 kilograma u odnosu na Audijevih 1655.

„Na crtu“ su stavljeni u trci ubrzanja na stazi u Južnoj Africi. U ovoj disciplini, jasna je prednost modela sa integralnim pogonom. Da li je to bilo dovoljno RS5 da pobedi?

Da vam ne kvarimo doživljaj, pogledajte video. Ipak, treba imati u vidu da se ovde radi o jednostranoj „disciplini“, tako da nije došlo do kompletnog duela. Ipak je vreme brzog kruga najbolji parametar pri poređenju ovakva dva modela.

(868)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments