1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes Maybach S650 Pullman (galerija)
Mercedes Maybach S650 Pullman (galerija)
0

Mercedes Maybach S650 Pullman (galerija)

4.73K
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je putem interneta predstavio osveženu verziju svog najluksuznijeg automobila u trenutnoj gami. U pitanju je Maybach S650 Pullman. 

Ovaj superluksuzni model Mercedesovog podbrenda Maybach prošao je blagu restilizaciju, i vizuelne promene su krajnje suptilne. Najuočljivija izmena jeste drugačija maska hladnjaka, koja sada sadrži vertikalne podeoke, po ugledu na prošlogodišnje koncept Maybach 6 Cabriolet.  Novitet su i drugačije dizajnirane felne, koje sada nose 10 rupa.

Unutar kabine naravno zastupljeni su najluksuzniji materijali do kojih su mogli stići inženjeri Mercedesa. Maybach S650 Pullman je otišao korak dalje sa novim, elektronskim podešavanjem particije kabine. Tako da se vozački deo može pritiskom na dugme potpuno odvojiti od putničkog. Uz to, Mercedes tvrdi i da su dva odeljka potpuno zvučno izolavana jedan od drugog.

Pod haubom se nalazi twin-turbo V12 agregat radne zapremine šest litara. Razvija 630 konjskih snaga i 1000 Nm maksimalnog obrtnog momenta, te ova grdosija sa međuosovinskim rastojanjem od šest metara, do 100 km/h može da pojuri za svega 6,5 sekundi. Prosečna potrošnja goriva u kombinovanom ciklusu vožnje iznosi 14,6 litara na 100 kilometara.

Početna cena za Mercedes-Maybach S650 Pullman iznosiće 500.000 evra, a sredinom godine na tržištu će se naći i blindirana verzija istog.

(4733)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments