1. Home
  2. Vesti
  3. Grand Tour: Sledeća sezona biće ujedno i poslednja?
Grand Tour: Sledeća sezona biće ujedno i poslednja?
0

Grand Tour: Sledeća sezona biće ujedno i poslednja?

775
0
Podelite sa prijateljima:

Prema najnovijim informacijama do kojih su došli britanski mediji, Grand Tour će se okončati 2019. godine.

Naime, kako tvrdi Daily Mail, Grand Tour će se završiti sledećom, trećom sezonom. Njihov dobro obavešteni izvor tvrdi: “Ne postoje nikakva indikacije da će biti četvrte sezone emisije. Niko nije potpisao novi ugovor, niti se o produžavanju saradnje do sada uopšte govorilo.”

Ipak, ovakve glasine postoje već neko vreme. Naime, prema navodima medija sa Ostrva, Amazon je za tri sezone Grand Toura spremio 250 miliona dolara, kako bi od te emisije načinili ponos cele kompanije. Dve godine nakon potpisivanja ugovora, čelnici Amazona smatraju da su preplatili čuveni trojac.

Uz sve to dolazi nekoliko drugih problema. Mej i Klarkson polako zalaze u poznije godine i prema rečima Daily Mail-a Amazon ne veruje da mogu da privuku novu, mlađu publiku. Još jedna nelagodnost je i Ričard Hamond koji je tokom karijere dva puta umalo poginuo snimajući emisije. Poslednji incident kada je uništio Rimac Concept One posebno je zabrinuo Amazon, kako kažu ostrvski mediji, te će Hamondu ubuduće biti zabranjeno da učestvuje u opasnim sekvencama snimanja.

Gde ima dima, ima i vatre, a ne treba smetnuti sa uma ni da trojac Klarkson, Mej i Hamond imaju i DriveTribe, svojevrsni sajt koji je ujedno i društvena mreža za ljubitelje automobila i motocikala. Pored toga, Klarkson je nedavno najavljen kao novi voditelj kviza “Milioner” te su glasine o eventualnom skorom kraju Grand Toura dobile na intenzitetu.

(775)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments