1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes propušta Salon automobila u Detroitu 2019. godine
Mercedes propušta Salon automobila u Detroitu 2019. godine
0

Mercedes propušta Salon automobila u Detroitu 2019. godine

201
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija iz Štutgarta saopštila je da neće prisustvovati najvećoj fešti automobila na američkom tlu naredne godine. 

U Mercedesu kažu da su se na tako nešto odlučili iz više razloga, ali uglavnom kompanija trenutno revidira datume sopstvenih premijera i održavanja veliki automobilskih salona, kako bi se bolje uklopili. S druge strane, nije nikakva tajna da su ovakve manifestacije u opadanju, te i da se proizvođači radije posvećuju drugim vidovima promocije.

Još jedan proizvođač nedavno je najavio da neće biti na najvećem salonu automobila na svetu – onom u Ženevi, koji se održava početkom narednog meseca. U pitanju je naravno Opel. Najnoviji deo PSA grupe jednostavno neće biti u Ženevi – jer nemaju šta novo da predstave.

Američki mediji navode da je moguče da će Mercedes krenuti putem Tesle, i da će preći na isključivo korišćenje malih, specijalno organizovanih događaja za promociju novih modela, koji bi bili emitovani uživo putem interneta. Takođe, štampa u SAD smatra da Mercedes prikuplja novac za dalji razvoj svog električnog podbrenda, te da je ovo samo deo opšte štednje zarad velikih ulaganja u električnu budućnost.

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments