1. Home
  2. Vesti
  3. VW kaže da će nas budući R modeli iznenaditi i oduševiti
VW kaže da će nas budući R modeli iznenaditi i oduševiti
0

VW kaže da će nas budući R modeli iznenaditi i oduševiti

200
0
Podelite sa prijateljima:

Sve dok se ne radi samo o kozmetičkom paketu podržavamo VW.

Kao i Hyundai, koji ubrzano proširuje N performantnu porodicu, i Volkswagen radi isto s R primercima. Ova oznaka se tradicionalno vrtela oko Golfa R, u novije vreme I.D. R električnog trkača, ali su je u međuvremenu preuzeli i neki više „konfekcijski“ modeli poput T-Roca i Touarega, a uskoro će se prodružiti i Tiguan i Arteon. Dakle, VW nastoji da primeni BMW-ov recept, koji je „M“ bedž prilepio na sve i svašta.

Već sada imamo pet R modela u VW-ovoj ponudi. Ipak, član odbora nemačkog giganta, Jirgen Štakman, kaže da „će nas iznenaditi i oduševeiti još više priča koje se vrte oko „R“-a“, sugerišući da se nešto posebno „kuva“ u „kuhinji“ u Volfsburgu.

Realno, VW je već počeo s iznenađenjima. Touareg R je bio prvi R model s hibridnim pogonom, čija izlazna snaga iznosi 462 ks. To nije kraj elektrifikacije, jer je Štakman potvrdio da će budući R modeli biti čisto električni.

„Budućnost R-a treba da bude i biće električna“, rekao je on.

AutoRepublika

(200)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments