1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Santa Fe – prve zvanične slike
Hyundai Santa Fe – prve zvanične slike
0

Hyundai Santa Fe – prve zvanične slike

282
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon tizer kampanje, uobičajeno duge u današnje vreme, kao i gomile špijunskih fotografija, četvrta generacija Hyundai Santa Fea je konačno stigla i na oficijelne pres fotografije. Odmah je jasno da nimalo ne liči na prethodnika.

Novi SUV je odvažnijeg izgleda sa interesantnim „anfasom“ sa tankim farovima u maniru nove Kone i Nexo krosovera kojeg pogone vodonične gorivne ćelije.

Nova korporativna „kaskadna maska“ hladnjaka se prvi put pojavila na i30, a dominira i na prednjem delu Santa Fea. Sve u svemu, novajlija izgleda, sudeći po prvim fotografijama, prilično prestižnije.

Kada je o enterijeru reč, sve je redizajnirano „od glave do pete“ u odnosu na odlazeći model. Centralna konzola deli neke detalje sa spomenutom Konom, s tim što info-zabavni sistem iskače na gornjoj strani, baš kao i kod i30.

Očekuje se prenošenje motorizacije, odnosno dizel motora zapremine 2,0 i 2,2 litra, uz 2,0-litarsku turbo benzinsku jedinicu. Osmostepena automatska transmisija snagu distribuira na sve točkove.

Uživo će se pojaviti na Salonu automobila u Njujorku krajem sledećeg meseca.

(282)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments