1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 8 – prvi tizer i zvanične „kamo“ fotografije (galerija)
BMW serije 8 – prvi tizer i zvanične „kamo“ fotografije (galerija)
0

BMW serije 8 – prvi tizer i zvanične „kamo“ fotografije (galerija)

5.58K
0
Podelite sa prijateljima:

Kako se bližimo oficijelnom predstavljanju BMW-a serije 8, tako se pojavljuje sve više špijunskih, ali i procurelih fotografija. Jedino je ostalo da se konačno skine veo sa modela kojeg automobilska javnost očekuje s nestrpljenjem.

Konačno, dobili smo zvanični „tizer“, a BMW-ovoj FB stranici je osvanuo i video klip automobila u akciji, doduše kamufliranog. Ono što smo saznali je da će nova „osmica“ biti lansirana ove godine.

Zapravo, postoji verovatnoća da ćemo novu seriju 8 videti ne za nekoliko meseci ili sedmica, već ove nedelje. Prošlog decembra, BMW je sopštio da će se trkačka verzija takmičiti na Rolex 24 trci izdržljivosti u Dejtoni, a novi pres materijal to i dokazuje.

Dakle, BMW M8 GTE će zvanično debitovati ovog vikenda na Floridi. Pored toga, BMW je takođe najavio lansiranje serijskog M8 tokom ove godine, a znamo da performantni  modeli iz Minhena obično uslede nekoliko meseci nakon konvencionalnog modela, koji će u ovom slučaju verovatno biti 850i.

Još uvek ne znamo tačne detalje u vezi sa snagom, ali u kombinaciji je 4,4-litarski V8 biturbo iz M5. Ukoliko bude zadržana nomenklatura serije 7, 850i će ispod haube posedovati V8, a 860i V12.

(5579)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments