1. Home
  2. Vesti
  3. Amarok je osvojio Internacionalnu nagradu za najbolji pick-up u 2018.
Amarok je osvojio Internacionalnu nagradu za najbolji pick-up u 2018.
0

Amarok je osvojio Internacionalnu nagradu za najbolji pick-up u 2018.

432
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen privredna vozila osvojila su prestižnu nagradu „Internacionalni pick-up za 2018. godinu“ (IPUA 2018), kao i njegov prethodnik u 2010. Novi Amarok, sada sa snažnim V6 motorima, je uspeo da pridobije žiri sastavljen od stručnih novinara.

Dr Ekhard Šolc, Predsednik upravnog odbora Volkswagen privrednih vozila, se zahvalio na ukazanom priznanju i naglasio da će Volkswagen privredna vozila nastaviti da proizvode najbolja vozila za svoje kupce kako bi im učinila život i svakodnevni posao što lakšim.

Članovima stručnog žirija su se naročito svidele on-i off-road mogućnosti koje pruža novi Amarok uključujući vrhunske performanse 3,0 l TDI V6 motora sa raspoloživom snagom do 165 kW i maksimalnim obrtnim momentom do 550 Nm već pri 1.400 obrtaja/min, što omogućava sigurnu vožnju kao i  8-stepenim automatskim menjačem. Istakli su upečatljiv i moderan dizajn samog vozila, kvalitet izrade, prostranost i funkcionalnost putničke kabine koja može konforno da primi do 5 putnika. Sa visokim nivoom standardne opreme za Novi Amarok ne postoje prepreke, stiže svuda, u svim uslovima i na svim terenima.

Kada se sve sagleda novi Amarok je svakako premijum vozilo u pick-up segmentu.

(432)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments