1. Home
  2. Vesti
  3. Kamuflirani BMW serije 8, potencijalno u M verziji na Nirburgringu (video)
Kamuflirani BMW serije 8, potencijalno u M verziji na Nirburgringu (video)
0

Kamuflirani BMW serije 8, potencijalno u M verziji na Nirburgringu (video)

300
0
Podelite sa prijateljima:

BMW vredno radi na finiširanju BMW-a serije 8, koji na putevima treba da se nađe sledeće godine. Novi video klip pokazuje tandem razvojnih modela na Nirbrugringu, s tim što je jedan od njih verovatno M verzija.

Prvi deo videa prikazuje seriju 8 koja se puni gorivom, tako da tu imamo dobar uvid u linije automobila. Ovaj prototip ima neznatno različit donji deo anfasa od prethodnih, koji sada izgleda atraktivnije.

Kako serija 8 ubrzava nakon točenja goriva, otkrivaju se masivni završeci izduvnog sistema, integraisani u odbojnik, koji se čine većim nego na prethodnim prototipovima.

Ipak, očigledno je da serijska „osmica“ poseduje manje dramatičan stajling u odnosu na koncept. Mada kamuflaža skriva dosta toga, ipak automobil izgleda prilično konvencionalnije od futurističkog izložbenog modela.

Snimak se dalje nastavlja na samom Nirburgringu, gde imamo kratak uvid u zadnji deo serije 8, ovoga puta sa četiri završetka izduvnih cevi, koji nisu integrisani u karoseriju kao što je slučaj sa prethodnim vozilom. I sam odbojnik je drugačije dizajniran.

Fotografija enterijera još uvek nema, ali očekuje se sve najbolje što BMW poseduje, uz digitalnu instrument tablu i kapacitivne prekidače.

Pogon je takođe misterija ali su mogućnosti izvesnije. Biturbo V8 zapremine 4,4 litra iz M5 se čini prirodnim izborom, uz „slabiju“ verziju sa 456 konja.

 

 

(300)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments