1. Home
  2. Vesti
  3. Volvo XC40 samo što nije
Volvo XC40 samo što nije
0

Volvo XC40 samo što nije

1.38K
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon XC90 i XC60, Volvoov najmanji krosover, XC40, na putu je da silazi sa proizvodnih linija.

Najnovija „tizer“ fotografija praktično otkriva automobil u R-Design nivou opreme. Ono što raduje je da serijski model ne odstupa mnogo od 40.1 koncepta, štaviše, izgleda gotovo identično.

Promene kroz koje je serijski model prošao u odnosu na koncept su očekivane. Ručke vrata su konvencionalnije, a slična priča je i sa „skrivenom“ ručkom zadnjih vrata, koja je takođe zamenjena standardnim rešenjem. Volvo je takođe počne retrovizor-kamere zamenio ogledalima, a obloga retrovizora prati boju krova. Što se prednjeg i zadnjeg dela tiče, oni su gotovo iskopirani sa koncepta sa neznatnim izmenama na masci hladnjaka i grafici svetala.

Stvari su još interesantnije unutar vozila, gde vertikalni ventilacioni otvori podsećaju na rešenje iz S90/V90 modela, više nego na šire jedinice kod XC60 i XC90. Primetni su i digitalni klaster instrumentacije, postolje za bežično punjenje i polirane crne površine.

Nosilac CMA platforme, XC40 će debitovati sledećeg četvrtka u Italiji, u Volvo studiju u Milanu.

(1381)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments