1. Home
  2. Vesti
  3. BMW i MINI: Produžena fabrička garancija za vozila i motocikle
BMW i MINI: Produžena fabrička garancija za vozila i motocikle
2

BMW i MINI: Produžena fabrička garancija za vozila i motocikle

464
2
Podelite sa prijateljima:

BMW grupacija omogućila je svojim klijentima, vozačima vozila marki BMW i MINI, kupljenim u Srbiji i Crnoj Gori produženje uslova fabričke garancije, što važi i za pakete produženih garancija i servisiranja vozila. Na taj način je dodatno osigurana bezbednost i sigurnost  klijenata BMW grupe.

Svi vlasnici vozila marki BMW ili MINI kojima je fabrička garancija istekla ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine ostvaruju produženje uslova fabričke garancije do 1. maja 2020. godine.

Klijenti čiji BMW ili MINI poseduje paket redovnog održavanja Service Inclusive ili Service Inclusive Plus, a koji je istekao ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine, stiču pravo na produženje uslova korišćenja servisnog paketa redovnog održavanja do 01. maja 2020. godine.

Klijenti kojima je paket produžene garancije Repair Inclusive istekao za BMW ili MINI vozilo ili ističe u martu ili aprilu 2020. godine, moći će da koriste usluge servisnog paketa produžene garancije takođe do 01. maja 2020. godine.

Ova odluka se odnosi i na BMW Motorrad, pa tako svi vlasnici motocikala marke BMW, kojima je fabrička garancija istekla ili ističe u već pomenutom periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine, ostvaruju produženje uslova fabričke garancije do 1. maja 2020. godine.

Delta Motors, oficijelni uvoznik i distributer vozila marki BMW i MINI za tržišta Srbije i Crne Gore napominje da je garancija automatski produžena i da nema potrebe za dodatnom autorizacijom i dolaskom u ovlašćena dilerstva.

Izcor: Delta Motors

(464)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Sa jedne strane, deluje korektno, ali, koliko je meni poznato, ovo su uradili još neki. Nisu baš „prvi“. Sa druge strane, ovo nije korektno. Ni od strane Delte ( BMW-a i ostalih u tom sistemu), a ni od strane drugih brendova i uvoznika koji idu tim putem. Znači, ne zameram ja samo Delti (i BMW-u). Jer, čak i bez ove plemenitosti Delte, ovo vanredno stanje (sa nekim svojim faktičkim posledicama (da je čovek možda „odsečen od suda“), ali i formalnim odlukama koje je Vlada donela nakon proglašenja vanrednog stanja), svakom vlasniku kome bi garancija isticala u ovo zlo vreme, praktično… Pročitaj više »