1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Jeep – veći od Renegadea manji od Compassa?
Novi Jeep – veći od Renegadea manji od Compassa?
1

Novi Jeep – veći od Renegadea manji od Compassa?

166
1
Podelite sa prijateljima:

Šta to Jeep sprema za Salon automobila u Šangaju?

Prve slike novog modela su se pojavile 1. aprila, sa vodenim žigom Autohome internet stranice, najveće u Kini. Od tada su pripadnici sedme sile pokušavali da odgonetnu da li se radi o prvoaprilskoj šali ili realnoj stvari. Najnovije vesti su da Jeep zaista priprema potpuno novi koncept, sa kojeg će veo biti skinut 19. aprila.

Prve slike dolaze iz Kine, uz potpis da „se vidimo 19. aprila u Šangaju“. Ono što može da se primeti su farovi u stilu Cherokeeja i veoma uska prednja maska. Drugi tizer ima potpis „ovo nije prvoaprilska šala“. Pitamo se, da ipak nije reč o kineskom smislu za humor…

Ipak, s obzirom na kineski mentalitet, teško da je reč o šali, jer to je za njih ipak „zapadna novotarija“ kojoj baš i nisu skloni. Dakle, Jeep će zaista predstaviti novi koncept u Šangaju.

Ono što takođe možemo gotovo sigurno da očekujemo je elektrifikovani pogon. Da li će on doći u hibridnoj ili kompletno električnoj varijanti, ostaje da vidimo.

(166)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Još se nisu vidjeli a prošao je 19.4