1. Home
  2. Life
  3. Lifestyle
  4. Eau De New Car – parfem za vas koji miriše na nov automobil (VIDEO)
Eau De New Car – parfem za vas koji miriše na nov automobil (VIDEO)
2

Eau De New Car – parfem za vas koji miriše na nov automobil (VIDEO)

1.07K
2
Podelite sa prijateljima:

„Miris uspeha“ je sada u prodaji.

Zamislite situaciju u kojoj vam je (u snovima) isporučen novi Bugatti, Ferrari ili Lamborghini. Nakon divljenja spoljašnjim linijama, a zatim vrhunskoj izradi enterijera, šta je ono što izaziva novi praznik za čula? Pa, naravno – miris novog automobila.

Miris nove kože i lepljivih materija koje se koriste za kabinski prostor, znaju da budu neodoljivo opojni. Ipak, da li je to miris koji biste nosili na sebi? Auto Trader smatra da jeste.

Nazvan je „Eau De New Car“, tako da nema greške kada je o mirisnoj noti reč. Može li direktnije? Ovaj miris nije namenjen vašem automobilu nego lično vama.

Po britanskoj publikaciji, miris novog automobila je miris uspeha i nešto što biste želeli da imate kuda god se uputili. U osnovi, ukoliko želite da mirišete „uspešno“, morate mirisati kao nov automobil. Po portalu, 25 odsto anketiranih je to potvrdilo.

„Eau De New Car“ je lagan parfem koji kombinuje note fine kože i tvrdog voska. Ekskluzivno je dostupan na Auto Trader portalu uz cenu od 175 funti (cena „niche“ parfema, bez dileme) za 50 mililitara.

Nažalost, Auto Trader ne šalje novi proizvod van Velike Britanije, mada ko je zainteresovan, pronaći će način da dođe do njega.

AutoRepublika

(1073)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Jedva sam čekao da ispari miris novog automobila i kojekakvih plastika i sunđera.

Najlepši je miris sagorelog benzina posle ozbiljnije vožnje, kad čitav izduv pucketa koliko je vreo…

A za kabinu Pino silvestre. 😉

don

Samo da nije pitralon 🙂