1. Home
  2. Vesti
  3. Jeep Renegade kao plug-in hibrid od 2020. godine
Jeep Renegade kao plug-in hibrid od 2020. godine
3

Jeep Renegade kao plug-in hibrid od 2020. godine

158
3
Podelite sa prijateljima:

Wrangler definitivno neće biti jedini plug-in model u Jeepovoj gami. 

Renegade u plug-in hibridnoj varijani dolaziće sa jednim elektromotorom i jednim SUS agregatom. Konvencionalna pogonska jedinica biće ili 1,0-litarski ili 1,3-litarski turbo benzinac.

Kako FCA najavljuje, proizvodnja PHEV Renagadea počeće u drugoj polovini naredne godine, dok će isporuke početi 2020. Pored ove plug-in varijante, italijansko-američki gigant planira da ponudi i opciju blagog hibrida pod nazivom eTorque. U pitanju je sistem sličan onom koji FCA koristili u modelima Ram 1500 i Wrangler.

Što se tiče plug-in postavke, očekuje se da Jeep koristi znanje FCA, odnosno da će se ugledati na već postojeće ovakve sisteme koji se koriste pre svega u modelima Chrysler Pacifica i Jeep Grand Commander.

Plan pokojnog Serđa Markionea bio je da Fiat-Chrysler do 2022. godine ima udeo od najmanje 30% prodatih vozila sa alternativnim gorivima u kompletnoj prodaji alijanse.

Wrangler trenutno dolazi sa ponudom blagog hibrida, a plug-in varijanta biće dostupna takođe od 2020. godine.

 

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Rajko

FCA i njihovi proizvodi su dokazano najveći otpad današnje autoindustrije.

Mercedesklub.rs

Elaboriraj…fca ima jako losu poslovnu strategiju, ali su im automobili skroz na mestu. Mene kao kupca to zanima, a oni kako planiraju da opstanu njihova briga

Rajko

Kvalitet fiata je valjda opštepoznat,a što se tiče Jeepa,ko je imao prilike ikada prići servisu u kome se oni održavaju i opravljaju zna da je on gori čak i od fiata. Cirkus nevidjeni.
Čak i onaj ko predstavu stiče samo praćenjem interneta teško da može imati drugačiju sliku jer ima brojnih foruma gde čovek može da pročita o million problema.Da je od toga laž 90 posto opet je i onih 10 previse.