1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Zanimljivost dana: Najprimamljiviji Lamborghini nosi ime Elettra
Zanimljivost dana: Najprimamljiviji Lamborghini nosi ime Elettra

Zanimljivost dana: Najprimamljiviji Lamborghini nosi ime Elettra

614
0
Podelite sa prijateljima:

Svedoci smo dramatičnog zahlađenja u proteklih nekoliko desetina sati, a tradicionalno, jutra su najhladniji deo dana. Iz tog razloga, rešili smo da ovaj ledeni talas učinimo malo vrelijim. Evo o čemu se ovde radi.

Amerika sa svojom Paris Hilton više ne polaže monopol na titulu najveće zvezde iz kategorije “starlete naslednice”. Sada se u konkurenciju uključila Eletra Lambordžini, unuka Feručija Lambordžinija, koja sa svoje 24 godine, izgleda…. Pa, vidite kako.

Eletra je prednost u odnosu na bavljenje porodičnim biznisom dala “humanitarnom radu” na svom Instagram profilu, što verovatno nije mudra odluka, ali je svakako lepo videti koliko je zapravo Miura izazovna. Ovo je naime Eletrino srednje ime, koje je dobila naravno po prvom superautomobilu italijanske marke.

Eletra je postala glavna tema u Italiji, nakon što se pojavila u rijaliti program Super Share iza kojeg stoji MTV produkcija, a u kojem je promovisala svoje ime “Italijanski ubica” (The Italian Killer“), koje je dobila na osnovu broja borbi u kojima je učestvovala.

Još prethodne godine, na svom Instagram profilu je imala dva miliona pratilaca, a ova brojka je u međuvremnu porasla. Nedavno se pojavila i na naslovnoj strani izdanja magazina Maxim.

Za kraj da se malo i našalimo. Naime, čudi nas da je Volkswagen grupa nije angažovala intenzivnije na promociji italijanske marke.

(614)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments