1. Home
  2. Vesti
  3. Honda na Salonu automobila u Ženevi: hibridna, električna i sportska
Honda na Salonu automobila u Ženevi: hibridna, električna i sportska
0

Honda na Salonu automobila u Ženevi: hibridna, električna i sportska

220
0
Podelite sa prijateljima:

Od svetskog bestselera među SUV modelima do futurističkog EV koncepta, Honda će, na Salonu automobila u Ženevi od 8. do 18. marta, predstaviti niz svojih najnovijih i najinteresantnijih vozila i koncepata.

Novi CR-V

Najnovija generacija modela Honda CR-V imaće evropsku premijeru u Palexpou u Ženevi. Novi SUV podiže lestvicu u smislu kvaliteta, enterijera i prefinjenosti, a po prvi put je u Evropi dostupan sa hibridnim pogonom.

CR-V Hybrid

Hondin trio električnih koncepata

Urbani EV koncept se vraća u Evropu nakon svoje globalne premijere na  IAA u Frankfurtu u septembru 2017. Koncept predstavlja nameru Honde da uđe na evropsko tržište električnih vozila, sa serijskom verzijom koja je planirana za lansiranje naredne godine.

Urban EV

Prvi put nakon premijere na Salonu automobila u Tokiju u oktobru 2017., Honda će prikazati Sport EV koncept. Sa dopadljivim dizajnom i niskim težištem, daje uvid u to kako električni sportski automobil budućnosti može izgledati.

Poslednji član električnog tria u Ženevi je NeuV. Prvobitno prikazan na Sajmu elektronike 2017. godine, NeuV je napredni električni koncept sa autonomnim funkcijama i veštačkom inteligencijom.

Hondina proslava auto-moto sporta

Uz asortiman novih električnih automobila, Honda će prikazati i širok spektar četvorotočkaša i dvotočkaša iz sveta auto-moto sporta. Civic Type R TCR će predvoditi ovaj “šou” i imati svoj prvi nastup na moto događaju pred sezonu VTCR-a. Type R TCR će biti izložen zajedno sa mnogim HONDA trkačkim “mašinama”, uključujući i NSX GT3. Na dva točka, Hondin pobednički MotoGP motocikl će se pojaviti zajedno sa svetskim Superbajk i Dakar Reli konkurentima.

Premijera modela Jazz X-Road

Hondino izlaganje će biti završeno debitovanjem modela HONDA Jazz X-Road. Nakon nedavno lansiranog Dynamic 1.5-litarskog i-VTEC-a, novi Jazz je dizajniran kao robusna opcija u ponudi HONDA modela. Odlikuju ga crne plastične lajsne oko blatobrana i krila, kao i srebrna prednja i zadnja maska. Spoljašnji izgled je dopunjen sa aluminijumskim točkovima od 16 inča, dok snaga dolazi od 1.3-litarskog motora, sa 103 ks, i manuelnim menjačem ili opcionim CVT automatskim menjačem.

 

(220)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments