1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (galerija)
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (galerija)
0

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (galerija)

352
0
Podelite sa prijateljima:

Porscheova karavanska „zver“.

Pogon iz Panamere E-Hybrid Turbo u vidu 4,0-litarskog V8, kombinovanog sa elektromotorom, isporučuje 680 konja. Mada Porsche ne želi da novi model etiketira kao „karavan“ i slično, već samo kao Sport Turismo, mi nemamo problem s tim, štaviše, jer ovo je definitivno najatraktivniji i najprimamljiviji karavan današnjice.

Ono što sve nas na prvom mestu interesuje je koliko je brz ovaj automobil, s obzirom na 680 konja i pogon na sve točkove. Porsche kaže da Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo do stotke ubrzava za 3,5 sekundi. To je vreme za koje ne možete izgovoriti pun naziv ovog modela, definitivno.

Naravno, hibridni pogon dodaje nešto mase čitavom paketu. Standardna Panamera S E-Hybrid teži preko 2,5 tona, a Sport Turismo dodaje još pedesetak kilograma.

Sve u svemu, S E-Hybrid je perjanica u ponudi, s osnovnom cenom od dvestotinak hiljada evra. Po nama – vredi!

 

 

 

 

(352)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments