1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Cene Hyundaija i20 N Line u najvećoj pirinejskoj državi
Cene Hyundaija i20 N Line u najvećoj pirinejskoj državi

Cene Hyundaija i20 N Line u najvećoj pirinejskoj državi

178
2
Podelite sa prijateljima:

„Sportska“ verzija novog Hyundaija i20 spremna je za prodajne salone. Novi Hyundai i20 N Line ima za cilj da očara potencijalne i privuče nove kupce, pogotovo one koji se ne odriču automobila iz segmenta B i koji žele da imaju naizgled sportski i dinamičan automobil bez da kupuju automobil sa moćnim motorom, kao što je na primer Hyundai i20 N, koji će uskoro napustiti tržište.

Jasno se razlikuje od ostalih završnih nivoa koji su bili dostupni. Nova i20 N Line već ima cene u Španiji, a prve jedinice stići će na tržište ove godine.

U novom asortimanu i20, završni nivo N Line je na vrhu ponude. To je najekskluzivnija verzija tog modela Hyundaija i samim tim bolje opremljena. Asortiman je strukturiran u pakete opreme Essence, Klass, Techno i N Line.

Što se tiče mehanike, novi i20 N Line, kao što je danas uobičajeno, ima mali izboro motora. Dostupan je samo sa benzinskim motorima i pogonom na prednje točkove. Pristupni model ima 1,2-litarski četvorocilindrični motor MPI koji proizvodi 80 KS i 113 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Povezan je sa petostepenim manuelnim menjačem.

Za vozače koji zahtevaju vrhunske performanse, dostupan je i trocilindrični motor 1.0 T-GDi. Ovaj motor proizvodi 100 KS i 172 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Može da se kombinuje sa šestostepenim manuelnim menjačem ili sedmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukom spojnicom.

U tabeli ispod je dat pregled cena N Linea po motorima:

Motor N Line
1.2 MPI 80 KS 5b €24.070
1.0 T-GDi 100 KS 6b MHEV €27.710
1.0 T-GDi 100 KS DCT 7b MHEV €29.210

AutoRepublika

(178)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

U ovoj opremi i20 sa 1,2 MPI skuplji od Clia 1,5 DCI u Francuskoj, a sa 1,0 T-GDI 100 od Clia hibrida sa 145 ks u višem nivou opreme.
Šta ti je „sportski izgled“.

NightRider

Skoro 30 hiljada evra za Hyundai od 100 konja…pa gde vodi ovaj svet?