1. Home
  2. Vesti
  3. Još fotografija prelepe nove Lancije Ypsilon
Još fotografija prelepe nove Lancije Ypsilon
19

Još fotografija prelepe nove Lancije Ypsilon

2.59K
19
Podelite sa prijateljima:

Zadnjih dana je Lancia Ypsilon stalna tema. Objavismo jednu vest o tome kako je primećena na snimanju reklamnog materijala. Naravno, priča se i o drugim budućim modelima ove plemenite marke sa Apeninskog poluostrva, te danas pisasmo i o tome. Ove dve navedene vesti možete pročitati ovde i ovde.

Pretražujući „World wide web“ (WWW) naišli smo na još fotografija na portalu L’Argus.

Kao što se iz priloženih fotografija vidi, automobil istovremeno ima svoj stil, uz elemente nekih starih modela nekadašnje grupacije FCA. Nekima se čini da zadnji kraj podseća na nekadašnju Alfu Romeo MiTo. Svakako, prosudite sami.

Pored slika možete ispod pogledati i prateći video…

AutoRepublika

(2594)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

19 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa

Ajde i vi ne preterujte 🙂 Auto izgleda oka, ali nista posebno, prosecan srednji automobil.

Bungi

Ne kontaš.Prije 2. Sv. rata Lančia je bila jako luksuzna i cijenjena marka, gotovo kao Mercedes.Ne mogu njeni automobili da izgledaju prosječno, upravo je u tome poenta.

'79 DeVille

Bila je i baba jednom devojka. Nema uspeha od stare slave.

Matija

Ako je baba bila zgodna, verovatno ce i unuka! Krv nije voda! 🙂

Matija

Kada sam pregledao gornju galeriju nisam vise znao gde bih pre kritikovao dizajn nove Lancije! Jednostavno, ne postoji ni jedan detalj koji bi zasluzio moje pozitivno misljenje! Da skratim: Lancia bi trebalo da skine onu „tangu“ sa svog nosa i da se vrati svom korenu – tradicionalnoj maski hladnjaka. Na donjoj slici su nova Alfa Tonale i stariji model Y, iz 90-tih godina. Njega sam izabrao zato sto jos uvek napred nosi tradicionalni Lancijin gril. Samo po sebi doslo je pitanje: Zasto dizajneri Lancie nisu dosli na ideju da kreiraju modernu verziju tradicionalne maske, kao sto je to uspelo Alfinim… Pročitaj više »

Matija

Tacno. Hvala!

Zsphere

Zadnji kraj, odnosno svjetla su izvucena prema gore pod oštrim uglom kada se gleda sa strane, po uzoru na Stratossssssss. Odlican detalj. Prednja maska se ni meni ne sviđa nikako, Lancia ima veliku istoriju i to bi se moglo super iskoristiti u dizajnu. Sterilne prednje maske su odlika novih brendova poput kineskih pa i korejskih koji se nemaju na sta osloniti.

Matija

Tacno, to je razlika izmedju firmi sa tradicijom i „novokomponovanih“. Ignorisanje sopstvenih korena je pogibeljno.

BB

Ova Y je još i u redu sa prednje strane u odnosu na ono što najaviše sa modelom Gamma…

Zsphere

Aha vidio sam, sa zadnje strane slična svjetla fora sto mi se mnogo svidja ali i sa prednje strane ovaj fazon kao led „Y“.

Bungi

Propast živa! Ovo je maskirani Pežo 208 koji bi trebao da bude Lančia.Prednji dio je mješavina Citroena C3 i nekog kineza.Natpis „lancia“ treba valjda da ubijedi kupca da je kupio slavnu italijanku.Možda neko i povjeruje nakon gajbe piva.Sa boka neki detalji koji asociraju na bivši Y.Pozadi okrugla svjetla iz Alfe Mito u LED izdanju koja svoje korijene vuku iz reli legende, Lančie Stratos.Sve ukupno, jedna velika katastrofa.

DOLF

Kao još jedan derivat Pežo 208 odlično je ispao. Ima Lančija detalje i to je najbitnije. Možda su mogli prednja svetla malo više uklopiti u masku umesto što su ih odvojili, ali ni tu nemam zamerke jer su svi ti Y modeli bili malo zrikavi pa su i ovde hteli tako.

Matija

Pre bih rekao da je derivat novog 600.

BB

Vidim da ima i balkon Romea i Julije unutra 😀

Matija

Mislis na onaj okrugli tanjir za picu? 🙂 E, nasmeja me, svaka ti cast!

BB

Prije neki dan je bio BMW sa centralnom konzolom kao daska za suhomesnate proizvode i sireve 😀
Hajde, ovaj ćemo prihvatiti kao tanjir za picu. 😀

Matija

Pa, italijanski auto, mora da bude pica! Bavarci vole suvo meso, u restoranu mozes da dobijes seckano mesano suvo meso, bas na dasci! 🙂

BB

Ne, kod njih umjesto balkona/tanjira bi trebala da bude krigla.

Još po mogućnosti između dvije Helgine cice…