1. Home
  2. Vesti
  3. Changan uspostavlja Uni kao zasebnu marku
Changan uspostavlja Uni kao zasebnu marku
0

Changan uspostavlja Uni kao zasebnu marku

91
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Changan se može pohvaliti uspehom na domaćem tržištu, a i u Ruskoj Federaciji im lepo ide, zahvaljujući između ostalog i tome što je ovo tržište pod sankcijama ekonomsko moćnih satelita Amerike, pa je prodaja u toj državi narasla u poređenju s prošlogodišnjom za čak sedamnaest puta. Kod nas ove marke još nema, ali nadamo se da će se pojaviti, jer su Rusi izgleda opčinjeni, pa je Changan uvećao tržišno učešće sa 0,4% na 4%.

Očekivanja rukovodstva su da će se i te cifre višestruko popraviti, a tome bi trebalo da doprinese i ideja prema kojoj će firma plasirati dve linije proizvoda, i to one pod logotipom marke Uni i pod grbom matičnog Changana.

Kompanija već neguje porodicu modela s indeksom Uni i trenutno su tri člana aktuelna. Modeli iz ove grupe se izdvajaju u odnosu na ostatak ponude, ponajpre zbog osobenog i nama privlačnog stila koji promovišu.

Iako smo i ranije pisali o ovim vozilima da kažemo da su u pitanju liftbek po imenu Changan Uni-V, po gabaritima ispisnik Škodine Octavije, a za primer navodimo dužinu od 4.680 milimetara) for 2.8 million rubles, kompaktni SUV Changan Uni-T (s dužinom od 4.515 mm) for the same 2.8 million, i veliki krosover Changan Uni-K (4.865 mm po dužini). Prva dva se prodaju u Rusiji po ceni od 28.650 evra, dok je treći model ponuđen uz startnu naknadu u približnoj visini od 34. 800 evra. Detaljnije o ovim modelima sigurno možete čitati na našim stranicama. Predlažemo da se poigrate funkcijom pretraga.

Ova tri modela će svakako biti deo postavke novouspostavljenog brenda Uni. Međutim, gama prikazana na korporativnom slajdu kineskog društva otkriva kvintet vozila, pa se može zaključiti i da će taze sedan po imenu Changan Lamore pojačati marku Uni, baš koa i krosover srednje veličine Changan CS55 Plus. Cena limuzine je 27.600 evra, dok je krosover 24.600 evra.

Pojedinosti u pogledu tržišnog pozicioniranja i ostalih detalja skopčanih s plasmanom vozila novog brenda će biti obelodanjene u nekom trenutku koji je bliži zvaničnom lansiranju Unija. Taj čin je svakako planiran za neki dan u  2024. godini.

AutoRepublika

(91)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments