1. Home
  2. Vesti
  3. Na zapadnim tržištima poznate cene za novi Peugeot 3008
Na zapadnim tržištima poznate cene za novi Peugeot 3008
3

Na zapadnim tržištima poznate cene za novi Peugeot 3008

8.92K
3
Podelite sa prijateljima:

Novi Peugeot 3008 je već dostupan za naručivanje u određenim evropskim zemljama, na primer u Nemačkoj, Španiji i Holandiji, dok će u Francuskoj moći da se poruči od sredine decembra.

Početni nivo će startovati od oko 40 hiljada evra sa mild-hibridnim motorom 1.2 PureTech Hybrid 48V 136 KS i menjačem e-DCS6 u završnom nivou Allure. U Španiji, ova konfiguracija košta 38.660 evra bez opcija, dok treba računanati na 39.250 evra u Nemačkoj.

Standardna oprema uključuje dvozonski automatski klima uređaj, tempomat, kameru za vožnju unazad i alu felne od 19 inča. Kao i kod modela 408, plava boja Obsession je jedina koja ne zahteva nikakve dodatne troškove. Lista dostupnih opcija uključuje, između ostalog, paket koji okuplja 21-inčni zakrivljeni panel, GPS, bežični punjač za pametne telefone i četiri USB porta. Ova oprema je uključena u završni nivo GT, koji zahteva dodatne troškove od 4.500 evra u Španiji, a posebno dodaje motorizovana vrata prtljažnika, crni krov, kao i značke na prednjim branicima.

Peugeot e-3008, električna verzija novog modela, košta najmanje 48.160 evra u Španiji i 48.650 evra u Nemačkoj. Verovatno će u Francuskoj imati cenu nešto manju od 47 hiljada evra, da ne bi bio lišen ekoloških bonusa. Ovo se odnosi na osnovnu verziju sa motorom od 210 KS i baterijom od 73 kWh, jedinom dostupnom pri lansiranju.

Čisto radi poređenja navodimo da Tesla Model Y cenovno startuje od 45.990 evra. Štaviše, Renault je upravo najavio da će se novi električni Scenic E-Tech nuditi sa cenom oko 40.000 evra (sa ili bez bonusa, još uvek se ne zna).

Prve isporuke Peugeota ​​3008 najavljene su za naredni februar kada je MHEV u pitanju dok „električar“ stiže u četvrtom mesecu.

AutoRepublika

(8917)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Kako videh na sajtu za Nemačku, samo su dva paketa opreme, a onaj bazni od pomoći za parkiranje ima „čak“ zadnje parking senzore.
Mršavo za 2024. godinu.

BB

I opet će prodaja da krene pola godine (ovi što imaju pare će da se ispucaju) a onda će se čuditi kasnije zašto se ne prodaje…

Pera

Bezobrazno visoka cena.40000e za sta.