1. Home
  2. Sajmovi
  3. U Madridu održan Sajam polovnih vozila
U Madridu održan Sajam polovnih vozila
0

U Madridu održan Sajam polovnih vozila

200
0
Podelite sa prijateljima:

Sajam polovnih vozila 2023. u Madridu je završen. Ovaj veoma značajan događaj za tržište polovnih automobila proslavio je svoje dvadeset peto izdanje od 13. do 18. juna. Konsolidovano kao događaj od vitalnog značaja, ovo novo izdanje dostiglo je izvanredne brojke.

Događaju je prisustvovalo ukupno 19.000 posetilaca kako bi iz prve ruke videli ponudu polovnih automobila koju su izložili brendovi i prisutni zastupnici. Na događaju koji je po prvi put obuhvatio sve vrste rešenja za mobilnost zabeleženo je oko 1.500 kupovina.

Nisu bili izloženi samo polovni automobili. Drugi tipovi vozila kao što su motocikli, kombiji, deljenje automobila i iznajmljivanje takođe su bili uključeni u događaj. Pored toga, uzimajući u obzir trenutna vremena u Evropi, značaj je dat elektrifikaciji i, tačnije, „održivoj“ mobilnosti.

Posetioci su mogli da vide širok spektar vozila od električnih, hibridnih, s pogonom na TNG i sportskih vozila. Bila je važna (i raznovrsna) ponuda. Pored „mladih“ polovnih automobila, pojedine firme su, između ostalih, na prodaju stavile i automobile na nultom kilometru i komercijalna vozila.

Sajam polovnih vozila u Madridu je događaj koji se ne propušta kada su profesionalci i pojedinci u pitanju. Ovaj događaj u svakom izdanju predstavlja značajan podsticaj za prodaju polovnih automobila u Španiji. Osim toga, to postaje još važnije ako se uzme u obzir trenutni kontekst u kojem je polovni automobil, dakako, prva opcija kupovine među španskim vozačima.

Nakon zatvaranja događaja, saopšteno je da organizator već radi na tome što će biti dvadeset šesto izdanje sajma. Ako sve bude po planu, sledeće izdanje Madridskog sajma polovnih vozila održaće se od 11. do 16. juna 2024. godine.

AutoRepublika

(200)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments