1. Home
  2. Vesti
  3. Vozač početnik na podijumu tik uz zvezde automobilskog novinarstva u Srbiji (VIDEO)
Vozač početnik na podijumu tik uz zvezde automobilskog novinarstva u Srbiji (VIDEO)
14

Vozač početnik na podijumu tik uz zvezde automobilskog novinarstva u Srbiji (VIDEO)

408
14
Podelite sa prijateljima:

Juče je na stazi Autokomerca organizovano veliko nadmetanje predstavnika sedme sile u vožnji kartinga. Učestvovalo je preko trideset novinara različitih redakcija i imali smo priliku da vidimo brojne sjajne vozače, koji su nam priredili spektakl na stazi.

Takmičari – novinari su bili podeljeni u dve kategorije: predstavnici tematskih medija, i predstavnici informativnih medija. U sastavu obe grupe su bili mnogi vozači sa višegodišnjim trkačkim iskustvom, jer je i u kategoriji informativnih medija bilo kandidata iz rubrike o automobilizmu.

Iako su u kategoriji tematskih medija pobedu odneli reprezenti SAT-a, odnosno čuveni Darko Gigić (s najboljim vremenom od 49,51 sekundi) i ništa manje poznati Zoran Živkov s najboljim vremenom 51,62 sekunde, pravi pobednici stižu iz redakcije AutoRepublike, gde je sa samo malo više od pola sekunde zaostatka u odnosu na veterana Živkova, Aleksandar Radoičić briljirao sa 52,49 sekundi, zauzevši treće mesto na podijumu!

Verovatno je glavni kuriozitet to što je naš Radoičić prirodni, neutrenirani tridesetogošnji talenat koji još uvek vozi automobil s nalepnicom “P”, i nema nikakvog karting iskustva. Nalepnica sa slovom “P” simbolizuje početnika, a ne (njegov) Peugeot sa donje slike.

Ugođaj redakciji, a verovatno i ostalim učesnicima, je snažno ojačao nastup i plasman Darinke Mihajlović (53,69 sekundi), druge predstavnice AutoRepublike na ovom događaju, a koja je zauzela peto mesto, sa nepune tri desetinke zaostatka za našim bivšim radnikom, Pavlom Bartom, jednim od doajena automobilskog novinarstva na Balkanu.

Nevezano za postignute rezultate, organizator navodi, a i naše kolege potvrđuju da je atmosfera bila sjajna, a provod nezaboravan, što dokumentuju i priložene fotogragije i video snimci.

Predlažemo da akcija postane tradicionalna jer organizator dobija fenomenalnu medijsku pažnju uz zaista simbolična ulaganja.

Doček naših šampiona

AutoRepublika

(408)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

14 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Čestitke !!!

Renault Terminator

Čestitke.Malo mi tanka ekipa AR.Gdje Saša,Zvezdan…?

Renault Terminator

Ma tebe vrtoglavica muči od tih tvojih čardaka što ljuljaju na sve strane🤣..kada bi se spustio na asfalt bio bi ti zakovan ko ekser u dasku,jedino što bi te moglo mučiti je što bi izgubio kojih 100-ak grama masnih naslaga,teško bi ti možda palo da se razdvojiš od njih😁…ljepša polovina taj vid rekreacije ti sigurno ne bi zamjerila.

Peki

Ali zato je bivsi „doajen automobilskog novinarstva na Balkanu“ (da ga nisi malo preterao…😉) opravdao poverenje, lepo peto mesto iza amatera s nalepnicom „P“… 🤣.
Da se razumemo ni ja ne verujem da bih bio u prvih deset (jedino ukoliko je bilo samo 10 takmicara), Zoran Zivkov, koji je bio drugi, par puta kada smo se nadmetali u kartingu me je ostavio daleko iza…

Renault Terminator

Da su svi šoferi Bembare tako pasivni i defanzivni u vožnji kao nas dva..ovi iz Minhena bi duplirali prodaju🤣.

BB

Za Sašu nisu imali odgovarajući „broj“ tj. veličinu 😜🤣

Renault Terminator

Saša sigurno nije mogao ući u karting🤣..možda je i mogao uljeć unutra,samo onda bi ga kranom morali vaditi napolje pa se vjerovatno nije isplatilo rizikovati🤣.
Neće se Saša naljutiti što se mi malo šalimo na njegov račun🙂…

moron

😀

Njegova Visost

E zato ja vozim karting …. Samo jesul to električni ili sus verzije? Jel se vozilo u hali i vani ? Jel bilo sta kiše il je staza suha bila? Najveće veselje bude kad imas dijelove staze koji su mokri, a još ako voziš kao tim, imas vecu zajebanciju ( izmjene kao u štafete ) uglavnom, vrhunska zajebancija.

Balkanboj

Bravo za ekipu, čestitke 🎊.
Voleo bih jednom da se oprobam u kartingu, ali prvo da skinem malo kilograma, da ne zaostajem.

s mile

Bravo za plasman. Podrška da akcija postane tradicionalna, a tek kada bi se najavila, možda bi je neki verni pratioci AR posetili, i pružili podršku.

s mile

još ako se izboksuje neki popust na karting…