1. Home
  2. Life
  3. Susret licem u lice sa zmijom na komandnoj tabli
Susret licem u lice sa zmijom na komandnoj tabli
5

Susret licem u lice sa zmijom na komandnoj tabli

211
5
Podelite sa prijateljima:

Vozač je imao prilično zastrašujući susret tokom vožnje. U komandnoj tabli automobila bila je sakrivena zmija.

Profesionalni kurir se spremao da odveze automobil vlasniku, a njegovo putovanje je prekinuo slepi putnik. Transporter se zaustavio u servisnoj stanici u Derbiširu, okrugu koji je povezan sa regionom Istočni Midlands, u Engleskoj. Vozač se jednostavno našao licem u lice sa kukuruznom zmijom na komandnoj tabli automobila. Iako je uglavnom prisutna u Severnoj Americi, zmija se sigurno izgubila na putu i nekako završila u vozilu.

Čovek je, koliko god bio uplašen, ipak dobro brinuo o gmizavcu pokušavajući da ga odatle ukloni. Pozvao je policajce iz rezervata za divlje životinje Lindžoj da odvedu ovog slepog putnika na bezbedno mesto.

„Mislili smo da će biti dovoljno da je zgrabimo i izvučemo, ali ona se pomerila ispod sedišta automobila“, rekao je jedan od policajaca. „Mogli smo da vidimo samo njen rep, ali nismo mogli da je dohvatimo.“ Na kraju se zmija provukla kroz rupu ispod jednog od sedišta u automobilu.

Specijalizovani stručnjaci su morali da iskoriste drugi način da izvuku zmiju odatle. Sedišta automobila morala su da budu demontirana, a zadatak je postao samo složeniji pošto se gmizavac uplašio i nastavio da beži.

Nakon nekoliko sati pokušaja da izvuku životinju, službenici rezervata za divlje životinje Lindžoj uspeli su da je zgrabe za glavu i izvuku je zdravu i čitavu, što je bilo olakšanje za sve. Zmija je trenutno na bezbednom mestu. Što se tiče vozača, automobil je ponovo montiran i spreman za isporuku, sada bez zmije u vozilu.

AutoRepublika

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Brate, kako je šarena, pustio bi nešto u gaće momentalnoooo 😉

Laki

Vozeći „Bubu“ komši je izašla iz kokpita pa sletio na livadu od stresa. Pozvao „Regionalnog eksperta“ koji je na njegove oči pronašao i pustio u prirodu.Inače je držao vrata otvorena ljeti ispred kuće.

BB

Trebali su od nje volan napraviti 😜

Renault Terminator

Sad kada sam bio na Baniji do đedove kuće,pred kućom gdje je sve pokošeno i uredno vidim klječana bukvalno na metar ispred sebe.Da ga nisam video stao bi na njega.To je najotrovnija zmija u tim krajevima.Mlad klječan,tetak bio samnom on mu je i presudio sa nekom daščurinom koja mu je bila tu pri ruci rascopo mu glavu.Ta vrsta zmije je mnoge ubila po tim selima.

BB

Čuo sam za to prezime, ali nisam znao da je i vrsta zmija