1. Home
  2. Life
  3. Bezbednost
  4. Reper kupio dvogodišnjem detetu sedište skuplje od Dacije Logan
Reper kupio dvogodišnjem detetu sedište skuplje od Dacije Logan

Reper kupio dvogodišnjem detetu sedište skuplje od Dacije Logan

1.02K
0
Podelite sa prijateljima:

Svakom roditelju na ovom svetu je izuzetno stalo da svoju decu prevozi na najbezbedniji mogući način. Mnogi od njih čak i ne gledaju na cenu automobilskog sedišta za decu, jer bezbednost naših najmilijih i najmlađih nema cenu, zar ne? Ali, šta reći i kako se postaviti kada neki proizvođač ponudi takav svoj proizvod po ceni od 8 hiljada američkih dolara, što je dovoljno keša i da se pazari nova Dacia Logan?

Većina nas bi verovatno naružila takvu kompaniju, ali se naše misli i stavovi, očigledno ne poklapaju s pogledom na svet koji krasi američkog repera, poznatog kao Offset, a koji je izdvojio upravo toliko novca „za bezbednost svog potomka“. Skupoceno sedište će biti montirano u ultra luksuznom britanskom krosoveru s oznakom Rolls-Royce Cullinan, koji je „umetnik“ poklonio majci svog deteta, izvesnoj dami Cardi B, na dan kada je ona napunila 28 godina.

Poklon na četiri točka je isporučen voljenoj ženi na mestu na kom je bila organizovana rođendanska žurka, a na samom automobilu su izvršene brojne prepravke bez ikakve naknade, ali reper nije želeo da javnost upoznaje s takvim pojedinostima. Ipak, otkrio je ovo što i prenosimo u vezi sedišta za malenu dvogodišnju devojčicu kojoj su roditelji, ironično nadenuli ime Kulture.

U pitanju je standardno sedište za decu, presvučeno braon kožnom navlakom, tačno onakvom kakvu koristi britanski Rolls-Royce za oblaganje sedišta za odrasle. Od „dodatne opreme“, sedište poseduje i držač za čašu, dok je i ime devojčice upisano u naslon za glavu.

„Dadoh osam soma, i kladim se da će za nedelju dana sedište biti umazano puterom i želeom,“ napisao je Offset na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, gde je okačio i fotografiju inkriminisanog sedišta.

Veliki krosover Rolls-Royce Cullinan u Americi startuje s cenom od 335 hiljada dolara, pa tih osam dodatnih hiljada i ne deluju kao pozamašna svota u odnosu na cenu bazične verzije.

Ono što reper iz Amerike očito ne zna, jeste činjenica da stručnjaci iz oblasti bezbednosti za decu preporučuju da se klinci mlađi od četiri godine i lakši od 18 kilograma, prevoze s leđima okrenutim u smeru kretanja vozila, odnosno potpuno suprotno onom konceptu koji nudi „zlatno sedište“.

Povrh toga, kupljeno sedište je prikladno samo za stariju decu. Popularnom reperu, čak i obožavaoci zameraju za neukus i odsustvo zdravog razuma kada se pomene odnos prema novcu, kao i odnos prema detetu. Pročulo se da je „šampion“ kupio ćerki rođendanski poklon, u vidu Birkin torbe, za koju je izdvojio istih osam hiljada američkih dolara. Da je i osamnaesti rođendan devojke u pitanju, bilo bi malo „too much“, a kamoli što govorimo o dvogodišnjem detetu.

AutoRepublika

(1024)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments