1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama
Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama
7

Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama

1.01K
7
Podelite sa prijateljima:

Alfa Romeo Tonale je postao vodeći model marke i izazvao je veliko interesovanje kupaca, a sada još više sa prvim hibridnim plug-in modelom italijanske firme. Kompaktni SUV nudi elegantan, sofisticiran i sportski dizajn sa dimenzijama tipičnim za C segment, ali koji takođe želi da bude opcija za porodice. To je i cilj specijalnog izdanja koje je predstavljeno u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ako znate samo malo italijanski, već ćete po imenu koncepta Alfa Romeo Tonale Bambini znati na šta se odnosi. Firma je sledila liniju Škode, brenda koji ne samo da nudi veoma kompletan asortiman modela, već se ističe i po svojim inteligentnim rešenjima„Simply Clever“  misleći na praktičnost i potrebe kupaca. U Alfi Romeu znaju da je karavan veoma praktičan tip modela, ali nema uvek ono što mu je zaista potrebno, posebno na dnevnoj bazi, a to je upravo svrha ovog Tonalea.

 

Koncept Tonale Bambini nudi sve što je porodici sa decom potrebno na svakodnevnim putovanjima, što je odgovor na internu anketu koja je od kupaca tražila da budu iskreni o tome šta im zaista nedostaje u opremi modela na tržištu, posebno kada putuju sa decom. Rezultat je primorao italijansku marku na potez, uz napomenu da je 59 odsto učesnika osetilo značajan nedostatak posebnih detalja za decu u najsavremenijim novim automobilima.

I nisu samo ekrani na zadnjim sedištima ono što kupci zahtevaju, već zaista korisna rešenja i gedžeti. Tonale Bambini nudi upravo to, kao što je novi dodatak za tovarnu ladicu u prtljažniku, u čijem se donjem delu krije uklonjivi sto za prepovijanje beba, kameru instaliranu u putničkom prostoru za nadgledanje zadnjeg dela. sedišta, kao i držači za flaše na naslonima prednjih sedišta, više na dohvat dece koja sede u sedištima sa dečijim bezbednosnim sistemima.

Čak i nasloni prednjih sedišta takođe imaju zaštitne ploče za sprečavanje oštećenja završne obrade presvlake, jer je ista studija pokazala da je veća verovatnoća da će ih najmanji udariti nogama.

Pitanje od milion dolara, a koje odgovorni za Alfa Romeo u Ujedinjenom Kraljevstvu nisu razjasnili, jeste da li će ova serija predstavljenih elemenata biti ugrađena u standardnu opremu u bliskoj budućnosti, ako će biti opcioni ili će jednostavno ostati u deklaracija o namerama.

AutoRepublika

(1012)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pametni detalji opreme.

Matori

Da, da, kao i onaj aparat za espreso kafu uz Fijat 500L.
Još ga nisam video uživo, niti čuo nekoga da jeste.

BB

Ja sam to vidio kod Proke u Žikinoj radionici 😂🤣

moron

Bio je taj aparat za espreso kafu u cenovniku opcionala kad sam ja uzimao 500L.

BB

A patrone kupuješ u servisu? 😜

moron

Da, verovatno ti cena te espreso kafe na kraju na nos trgne 😊

Vladd

Smešni pokušaji, Tonale je u startu zakasneli i već viđen model… Teško da će od njega biti nešto posebno..