1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai i10 veoma dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)
Hyundai i10 veoma dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)
0

Hyundai i10 veoma dobar na testu sjevernog jelena (VIDEO)

284
0
Podelite sa prijateljima:

Najmanji Hyundai iz ponude, omaleni heč i10 je test sjevernog jelena završio, slobodno se može reći, veoma dobro. Prvi prolazak je odradio pri brzini kretanja od 72 km/h, i to bez ikakvih problema, a drugi prolazak je bio na 77 km/h, gdje je vozač napravio grešku pri ulasku i zakačio prvi čunj, te je iz nekog razloga uračunat kao neuspješan pokušaj, iako je ključni dio testa odrađen bez neželjenih iskakanja gradskog mališana.

Vozač je takođe pokušao do doktorira na ovom minijaturno poligonu i tako što će u manevar ući brzinom kretanja malog vozila od 78 km/h, pri čemu je automobil ipak zakačio jedan čunj. Međutim, ostatak testa, i10 je odradio iznenađujuće suvereno i bolje od mnogih četvorotočkaša iz viših cjenovnih razreda i jačih klasa.

Što se tiče vele slaloma, Hyundai je i tu „položio“ s odličnim ocenama. To praktično znači da je automobl(čić) bio veoma stabilan, sa minimalnim zanošenjem karoserije pri naglim promjenama pravca kojima je bio izložen.

Uostalom, pogledajte video prilog.

AutoRepublika

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments