1. Home
  2. Vesti
  3. Velika nezgoda s 48 vozila u Indiji kada su šleperu otkazale kočnice
Velika nezgoda s 48 vozila u Indiji kada su šleperu otkazale kočnice
0

Velika nezgoda s 48 vozila u Indiji kada su šleperu otkazale kočnice

137
0
Podelite sa prijateljima:

Prošlo veče, po lokalnom vremenu, na Nacionalnom autoputu broj četiri, u blizini grada Puna u Indiji se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala 48 vozila. Problem je izazvalo otkazivanje kočnica na kamionu cisterni.

Prema rečima policijskih zvaničnika, nesreća se dogodila na strmini u blizini mosta, kada je kamion koji se približavao prvo udario u dva vozila preko mosta Bumkar. Kako se navodi, zbog mehaničkog kvara, šleper se sudario sa nekoliko vozila. Nesreća je rezultirala izlivanjem nafte, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Srećom, u nezgodi nije bilo stradalih lica, ali je počinjena velika materijalna šteta, pri čemu je 22 vozila pretrpelo strateška oštećenja. Još važnije je to što je šest osoba zadržano u bolnici nakon inicijalnih pregleda, dok ih je većina puštena kući s lakšim telesnim povredama.

Neželjeni događaj je rezultirao opštim metežom u saobraćaju. Nastao je težak zastoj u saobraćaju i formirala se nekoliko kilometara duga kolona vozila duž nacionalnog autoputa koji vodi od Puna do Bengalora. Zanimljivo je i da je vozač kamiona prošao bez ikakvih zdravstvenih posledica, iako je kabina kamiona značajno oštećena. On je pobegao s lica mesta, dok se policija momentalno uključila u istragu.

AutoRepublika

(137)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments